Declaracions Rubén Burgos pre J28 LF Endesa vs Perfumerías Avenida

12/03/2021

Valencia Basket torna a la LF Endesa després de la seua participació en la Copa de la Reina per a afrontar una important cita en el seu esdevenir en la competició. El conjunt taronja rep al líder Perfumerías Avenida i Rubén Burgos analitza com arriba l'equip.

 

El tècnic començava admetent que “aquest partit per a qui l'acabe guanyant li acostarà molt a la primera plaça, especialment per a Salamanca que es podria permetre alguna derrota posterior. Nosaltres si aconseguírem la victòria i després no fallàrem estaríem molt prop de la primera plaça, que seria un objectiu molt xulo”.

 

Sobre la situació del rival, invicte en LF Endesa però havent caigut en semifinals de Copa, el tècnic creu que “també elles tenen reptes importants en el que queda. Estan a les portes d'uns quarts de final d'Eurolliga i molt ben posicionades en LF Endesa. El que és clar és que aquests partits puntuals, com es van veure en la Copa i com es veuran ara són especials i poc té a veure amb la trajectòria anterior. També ho va ser el de la primera volta en la seua pista on la igualtat va ser màxima i es va decidir en una pròrroga. Jo crec que tots dos equips vam fer les coses molt bé eixe dia. Crec que el que veurem ací serà molt similar i segurament el potencial haurà crescut en algunes circumstàncies, també elles han sumat a una jugadora més, però serà un partit de màxima igualtat”.

 

Perfumerías Avenida és l'únic rival al qual les taronja no han pogut véncer encara. Burgos assegura que la victòria passa “sobretot per la fiabilitat i la solidesa de les nostres coses bàsiques. Les jugadores creuen en la proposta de joc i traure a Salamanca de la seua alta anotació, del seu ritme de joc ens donarà moltes opcions d'aconseguir la victòria. També òbviament, i ja va ocórrer en la seua pista, tindre fluïdesa ofensiva i relatiu encert és necessari contra un equip que té tants punts i tan bon percentatge en tir de tres”.

 

Respecte a l'estat físic de les jugadores, després d'haver jugat tres partits en dies consecutius i amb un calendari molt exigent, l'entrenador assegura que “és clar que als caps de tots està el que ve. La immediatesa és l'EuroCup, que és una competició molt il·lusionant per a nosaltres i on crec que tenim opcions, a més tenint la sort que el nostre club organitza ací la segona bambolla. No podem deixar de preparar aquest partit com una cosa puntual. La setmana ens ha permés recuperar-nos físicament, entrenar i preparar Salamanca amb alguns detalls ja del rival d'EuroCup, però en la mateixa situació està Perfumerías Avenida. Acaben de jugar un partit ajornat i tenen els quarts contra Girona també a la seua casa. Intentarem abstraure'ns en el dia de demà per a competir per eixa posició en LF Endesa”.


TAGS: