Entrades a la venda per a huitens i quarts de l’EuroCup Women

13/03/2021

Valencia Basket posa a la venda, a partir de demà diumenge 14 a les 12.00 hores i de forma exclusivament en línia, les entrades per als partits de huitens i quarts de l'EuroCup Women que tindran lloc a la Fonteta el 16 i el 18 de març.

 

Les entrades es vendran per un preu únic de 15 euros. Els dos partits de huitens de final del dimarts 16 de març costaran junts 15 euros i el partit de quarts de final del dijous 18 de març també tindrà un preu únic de 15 euros.

 

Els abonats de la passada temporada mantindran com és habitual un termini preferencial per a adquirir les localitats, que durarà fins al dilluns 15 de març a les 16.00 hores.

 

El Club posarà a la venda 140 entrades per a cada opció. Aquesta xifra, al costat de les localitats reservades per a Targeta #EActiBasket que accediran a aquest esdeveniment, completen l'afluència permesa per les autoritats per a aquesta competició atenent mesures sanitàries.

 

Preu huitens i quarts de final (Eurocup Women)

 

Grada

Preu

Preu únic

15 euros

 

Horaris

Els horaris dels partits són els següents:

Dimarts 16

P1 1/8

Sparta&k M.R. Vidnoje – ESBVA-LM

16:00h

P2 1/8

Valencia Basket – Aluinvent DVTK Miskolc

19:00h

 

Dijous 18

1/4

Ganador P1 1/8 – Ganador P2 1/8

19:00h

 

Termini preferencial per als abonats

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial per a adquirir les entrades. A partir de demà diumenge 14 de març a les 12.00 hores s'iniciarà aqueix termini que finalitzarà el dilluns 15 de març a les 16.00 hores. A partir d'aqueix moment, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general. Totes les entrades estaran situades en els sectors de tribuna central i preferent, totes elles en l'anell inferior del pavelló.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a aquest partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/.

 

En el procés de compra on-line, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, servicis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de mascareta en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.


TAGS: