Més entrades a la venda per a la lluita per la Final Four de l'EuroCup Women

16/03/2021

Valencia Basket posa a la venda, de forma exclusivament en línia, 150 noves entrades per als partits de huitens i quarts de l'EuroCup Women que tindran lloc a la Fonteta el 16 i el 18 de març.

 

Les entrades, que estaran situades en zona preferent de l'anell superior, es vendran per un preu únic de 10 euros. Els dos partits de huitens de final de hui dimarts 16 de març costaran junts 10 euros en aquesta zona i el partit de quarts de final del dijous 18 de març també tindrà un preu únic de 10 euros.

 

El Club ha rebut l'aprovació per part de les institucions i autoritats competents per a ampliar l'aforament en aquests partits, ateses les noves restriccions que permeten sol·licitar-lo, encara que únicament en competicions d'esport no professional internacionals o finals de competicions oficials d'àmbit estatal. Les 150 noves entrades, al costat de les localitats que ja estaven a la venda i les reservades per a Targeta #EActiBasket que accediran a aquest esdeveniment, completen la nova afluència permesa per a aquesta competició.

 

Horaris

Els horaris dels partits són els següents:

Dimarts 16

P1 1/8

Sparta&k M.R. Vidnoje – ESBVA-LM

16:00h

P2 1/8

Valencia Basket – Aluinvent DVTK Miskolc

19:00h

 

Dijous 18

1/4

Ganador P1 1/8 – Ganador P2 1/8

19:00h

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a aquest partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/.

 

En el procés de compra on-line, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, servicis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de mascareta en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.


TAGS: