Declaracions Rubén Burgos pre quarts EuroCup Women vs ESBVA-LM

17/03/2021

Valencia Basket està a les portes de la seua primera Final Four. Demà s'enfronta en quarts de final de l'EuroCup Women al ESBVA-LM francés, després d'haver vençut amb solidesa al Aluinvent DVTK hongarés. Rubén Burgos analitza la trobada.

 

El tècnic valora que “ja comencem a acostumar-nos a partits d'aquests al tot o res pels formats de competició d'aquesta temporada i és molt il·lusionant que després d'eixos 40 minuts fent bé el nostre treball puguem guanyar-nos la nostra primera Final Four europea. No serà senzill, és el mateix objectiu que comparteix el rival i altres equips a Europa però crec que estem conscienciades. Ens recuperarem física i mentalment i a preparar el partit el millor que puguem”.

 

Sobre el rival, directe des de Lille, França, l'entrenador explica que “és un equip amb experiència en competició europea i sobretot que ve de jugar una lliga molt dura. En la lliga francesa cada setmana, molt semblant a l'espanyola, qualsevol rival pot guanyar a qualsevol rival. Elles en l'última jornada van guanyar al principal equip d'allí, al qual juga en Eurolliga, el Lyon. Ahir van demostrar que malgrat un mal inici van tornar al partit des de l'encert, amb un joc molt físic i coral, encara que ahir l'anotació va vindre des de la línia exterior. Estarem pendents de defensar les seues fortaleses, però d'imposar el nostre estil de joc i la nostra solidesa els 40 minuts, no valdrà amb fer uns períodes bons i altres no tan bons”.

 

Sobre l'estat físic de les jugadores, especialment de Laura Gil, que va patir una caiguda en el partit de huitens, Burgos assenyala que “hui els serveis mèdics tenen treball amb elles. Nosaltres també en la part mental i tàctica. Anirem veient l'evolució, sobretot de Laura, d'eixe impacte en la part final de partit. La resta de les jugadores cap presenta sobrecàrregues, vam poder repartir minuts i esperem estar bé un dia més”.


TAGS: