Declaracions Jaume Ponsarnau i Guillem Vives prèvia Khimki Moscow Region- Valencia Basket

17/03/2021

L'entrenador Jaume Ponsarnau assenyalava en la prèvia del partit que el divendres enfrontarà al seu equip davant el Khimki Moscow Region que “juguem contra un equip que clarament ha canviat la seua dinàmica a partir de canviar una poquet la seua filosofia. El fet d'haver perdut a molts dels seus americans, de no estar jugant Shved, els ha fet canviar la manera de ser. És un equip que ara s'agarra més als partits en els dos costats del camp, que està defensant un poc més consistent i que davant també està jugant més consistent. Buscant les seues individualitats però també agarrant-se al seu joc col·lectiu. És un equip perillós, com ho ha sigut per al Real Madrid, per al Zenit al qual li va guanyar l'altre dia, com per a Estrella Roja i ALBA Berlín, que van haver de remuntar. És un equip amb mentalitat d'acabar bé la temporada”.

 

Després de la dura derrota del diumenge en la pista del Acunsa GBC, el tècnic taronja assenyala que “l'equip ha respost com ho ha fet tota la temporada quan hem tingut un accident: amb bona mentalitat de treball, han entrenat bé, centrats i compromesos. Alguns estan més afectats, perquè al final estem treballant amb persones humanes a les quals els van eixir malament les coses, però a ningú li van eixir bé les coses el diumenge. La gent està buscant les seues sensacions positives amb treball, que és el camí. Jo estic negatiu amb l'error que vam cometre però positiu perquè l'equip està donant bones respostes sempre. I espere que ens servisca per a donar una resposta adequada el divendres”.

 

Per a la trobada davant els russos, l'equip taronja té el dubte de Bojan Dubljevic, amb un traumatisme en un dit de la mà esquerra. Ponsarnau confirmava que el capità “encara no ha pogut entrenar i és seriós dubte per a despús-demà. Eixe colp en el dit en el partit de Fenerbahçe no ha portat a conseqüències greus però no pot agafar una pilota. I si no pot agafar una pilota, no pot jugar”. El tècnic taronja revelava també que “Hermannsson no té cap problema en el muscle però ahir es va emportar un colp amb Mike Tobey i li van haver de posar sis punts de sutura en la cella. Però no són greus, són coses que poden passar i ells dos estaran disponibles per al partit”.

 

Per part seua, el base Guillem Vives comentava que “sabem que hem de guanyar tots els partits, depenem de nosaltres i sabem que en l'Eurolliga tots els partits són igual de durs. Encara que juguem contra l'últim classificat tenim l'experiència que això no servix per a res i hem d'anar amb la mentalitat des del minut un de fer vore a l'altre equip que nosaltres sí que tenim un objectiu i ens estem jugant moltes coses per al grup i per al Club. Hem d'anar amb eixa mentalitat”.

 

Sobre l'equip rus, el base taronja assegura que “ara estan en una altra dinàmica. Sí que es va vore durant l'any que no competien durant molts partits. Però ara estan en un altre nivell de joc, vorem si Shved està disponible. És un equip que juga sense pressió i això és un altre factor a tindre en compte”


TAGS: