Declaracions Rubén Burgos pre J29 LF Endesa vs Movistar Estudiantes

19/03/2021

Valencia Basket torna a la competició nacional després de tancar la seua classificació a la Final Four de l'EuroCup Women amb tres partits consecutius fora de casa en cinc dies. El primer, demà enfront de Movistar Estudiants. Rubén Burgos valora la trobada.

 

El tècnic analitza que “Estudiantes no sé si és la revelació o la sorpresa. Per nivell està sent una autèntica realitat i un equipàs. Juguen molt bé en atac, compartint molt bé la pilota i amb ritme. Crec que és un equip que ací vam poder guanyar amb un avantatge ampli, però va ser després del descans i per ajustar molt bé els detalls. Crec que ens exigirà el màxim i més després del que venim. Curiosament som dos dels equips que més castigats hem estat per aturades de covid i per membres de la plantilla que ho han passat. Veurem en quin nivell estem i com afrontem tots dos la part final. Elles són un equip de playoffs que continuen barallant pel factor pista”.

 

L'equip té una exigent setmana per davant. “Ara tenim al cap Estudiantes, però també tenim al cap eixa setmana que en 7 dies ens juguem quatre jornades per a acabar la fase regular i on ens queda l'il·lusionant objectiu d'esperar una derrota de Salamanca on siga i nosaltres aspirar al factor pista fins al final. Intentarem que el que depén de nosaltres quant a l'esforç, a ser intel·ligents i a gestionar les càrregues, i que arribem en la millor disposició a cada partit i de cara a les fases finals tant de lliga com d'EuroCup Women”, indica l'entrenador.

 

Pese al bon moment de l'equip, Rubén recorda que “com cada dia i en cada entrenament el nostre equip pensa en la seua millora. He escoltat a Laura dir que seguim en creixement i això és. Tenim una bona oportunitat ara per a millorar algunes coses en una setmana molt intensa i ser un millor equip de cara als playoffs”.


TAGS: