Declaracions Rubén Burgos pre J23 LF Endesa vs Durán Maquinaria Ensino

21/03/2021

Valencia Basket continua amb el tour de tres partits seguits fora de casa. Després d'aconseguir la victòria a Madrid davant Movistar Estudiantes, ara es dirigeix a Lugo per a recuperar el partit ajornat enfront de Durán Maquinaria Ensino. Rubén Burgos valora aquest enfrontament.

 

El tècnic valorava que “sense tot just temps per a descansar tenim un partit exigent contra un equip que ja és de playoffs merescudament. Ha desenvolupat un joc molt bo i equilibrat. Sobretot, en la posició de base amb Stanacev i en el tres amb Vega Gimeno, una de les millors nacionals que, malgrat l'avantatge ampli que aconseguim en el partit d'anada, va aconseguir fer-nos mal en el pal baix”.

 

Burgos incidia en el poc temps entre partits i la necessitat d'arribar amb el treball fet per a poder afrontar de la millor manera la trobada: “El més important és recuperar físicament a les jugadores, el treball del staff per a preparar el partit ja venia fet així que crec que la mentalitat necessària per a afrontar un repte més la tenim. Esperem que continuem avançant i fent passos per a aconseguir eixa possible primera plaça.”


TAGS: