Declaracions Rubén Burgos pre J21 LF Endesa vs Embutidos Pajariel Bembibre

23/03/2021

Valencia Basket es dirigeix a la seua última parada del tour de tres partits seguits fora de casa a la recerca del tres de tres. Embutidos Pajariel Bembibre és el rival taronja en aquest penúltim partit de lliga regular. Rubén Burgos analitza l'estat de l'equip.

 

El tècnic començava explicant que “pràcticament repetim discurs en la prèvia d'aquest partit. De nou 48 hores per a un nou xoc, que tornarà a ser fóra de casa. Sí que és cert que és un viatge una mica més curt, però amb més esforç, més minuts a les cames i algunes jugadores amb xicotetes sobrecàrregues que ens obligaran a gestionar i encara cuidar més encara l'estat físic enfront de Bembibre”.

 

Sobre Bembibre analitzava que “és un rival que malgrat haver aconseguit ja la salvació matemàtica mostra ambició en cada partit. Per comparar-ho amb el partit d'anada, la seua plantilla s'ha vist reforçada amb dues jugadores expertes en la competició, que sempre han donat un bon rendiment i això les ha ajudades a eixir dels llocs de descens. No serà senzill. Intentarem tornar a donar la nostra millor versió per a seguir a prop i amb opcions d'eixa possible primera plaça”.


TAGS: