Declaracions Rubén Burgos post anada semifinals LF Endesa vs Spar Girona

21/04/2021

El tècnic del Valencia Basket Rubén Burgos ha analitzat després del triomf a Girona que “hui hem acabat la primera part d'un partit de 80 minuts. El partit ha sigut llarg, dur, amb parcials, amb molta tàctica i moltes variants de quintets. Crec que ens hem anat sabent adaptar després d'un inici on no hem aconseguit frenar l'anotació del rival amb 21 punts, crec que portaven en el primer quart, i nosaltres no sé si fruit de l'encert, també de les lectures segurament havíem equivocat els focus sobre els quals atacar. Anàvem una mica col·lapsades en atac al descans, quan la diferència era de 6 com podien haver sigut molts més. Crec que ha seguit l'alternança després del descans on entrar bé en defensa ens ha donat confiança per a trobar l'atac com sol ser durant tota la temporada en el nostre joc i en la nostra mentalitat. Solem construir sempre des de darrere. Aqueix créixer i aqueix girar i aqueix eixir jugadores des de la banqueta amb bona mentalitat, sobretot per a sumar en detalls defensius ha fet que obrírem una bona bretxa. 14-15 punts d'avantatge que no haurien sigut definitius. Els preferim als 9 però crec que és un avantatge no a gestionar, no a especular, però important per a ara tornar a València davant del nostre públic i intentar fer-nos forts amb les nostres eines. El que si que tinc clar és que hi ha coses a millorar i hi ha detalls que variaran per totes dues parts. És el descans d'una eliminatòria i el bo és que ens recuperarem una mica físicament i intentarem estar una mica millor el pròxim partit”.