Ouviña: “Serà clau la Fonteta”

30/04/2021

Valencia Basket torna a la Ciutat del Túria des de Salamanca amb un 1-0 en la final de LF Endesa davant Perfumerías Avenida i amb la possibilitat d'alçar el títol de lliga diumenge que ve a la Fonteta. Cristina Ouviña valora com afronta l'equip aquesta important cita.

 

La base explica que “encara ens dura l'emoció del partit d'ahir. Pense que tenim la mateixa il·lusió, sí que és cert que serà una guerra perquè elles vindran a traure la victòria, però al final juguem a casa. necessitarem tots els esforços i l'energia que tinguem i intentarem traure-ho, sobretot a casa per a poder portar-nos el títol amb la nostra afició”.

 

Sobre com pot arribar Perfumerías Avenida després d'haver patit un dur colp en el primer partit i no haver aconseguit aquesta temporada cap títol, l'espanyola creu “que elles ja estan contentes de ser subcampiones d'Europa. Sí que és cert que jugant a casa sembla que tens més responsabilitat. A més, en una eliminatòria al millor de tres saps que el primer partit és la clau, però en esport tot pot passar, tenen equipazo i són molt lluitadores. Nosaltres al nostre, a intentar guanyar i per totes”.

 

En els tres partits que han disputat el conjunt taronja i el charro aquesta temporada hi ha hagut pròrroga. Per al diumenge, Ouviña pensa que “l'estadística diu que hi ha una altra pròrroga”, però “al final si es guanya és igual el que siga”.

 

La importància de l'afició a la Fonteta serà màxima, per la qual cosa la nacional es dirigeix a ells directament: “Serà clau el sisé jugador que es diu i jo només vull fer una crida a tot el que puga a vindre a la Fonteta o des de casa, necessitem tot el suport”.


TAGS: