Noves entrades a la venda per al segon partit de la final de playoffs davant Perfumerías Avenida

30/04/2021

Valencia Basket posa ja a la venda, i de forma exclusivament on-line, 925 noves entrades per al segon partit de la final dels playoffs de la Liga Femenina Endesa que mesurarà al nostre equip professional davant Perfumerías Avenida (diumenge 2 de maig, 12.30 hores) amb un preu que va des dels 30 euros en l'anell superior fins als 50 euros en les tribunes del pavelló.

 

El Club ha rebut l'aprovació per part de les institucions i autoritats competents per a ampliar l'aforament en este partit, ateses les restriccions que permeten sol·licitar-ho en competicions oficials d'àmbit estatal. Les 925 noves entrades per a este partit, al costat de les 475 localitats ja venudes i les localitats reservades per a la Targeta #EActiBasket que accediran a este encontre, completen l'afluència permesa per les autoritats atenent mesures sanitàries.

 

Preu davant Perfumerías Avenida (Liga Femenina Endesa)

 

Grada

Preu

Anell superior

30 euros

Anell inferior

50 euros

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/

 

En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de màscara en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.


TAGS: