#TotsDeTaronja amb Pamesa, Teika, Isaval i Milar per a buscar el títol

01/05/2021

Valencia Basket rep a Perfumerías Avenida diumenge que ve 02 de maig en el segon assalt de la històrica primera final que disputen les taronja en la Lliga Femenina Endesa, en un partit que es viurà d'una forma especial en La Fonteta. Amb Pamesa Ceràmica com a patrocinador principal, la jornada estarà plena de sorpreses, gràcies també al suport de Teika, Isaval i Milar, que s'unixen per a fer de la cita quelcom inoblidable.

 

#TotsDeTaronja

Des del Club s'està impulsant esta iniciativa per a tornar a tenyir de taronja les grades en un partit especial en eixe sentit, al poder comptar amb 1500 persones després de l'aprovació de les autoritats pertinents. Una gran selecció de productes taronja estarà disponible a preus molt reduïts en la botiga oficial del Club per a aquells que encara no hagen adquirit enamores d'este color. Per descomptat, les marques que patrocinen el partit també posaran de la seua part. Els aficionats que no tinga la fortuna de presenciar el duel en directe, també poden participar publicant la seua foto de taronja usant l'hashtag en xarxes socials.

 

Pack de benvinguda

Gràcies a la iniciativa de les mencionades empreses, els assistents al partit podran comptar amb palets lluminosos per a la presentació dels equips, així com aplaudidors per a recolzar a l'equip mentres dure l’enfrontament. Per si no fóra poc, gràcies a elles, els primers 1000 a arribar, tindran una bufanda commemorativa de la històrica cita.

 

Jocs i regals

Les quatre marques duran a terme distintes accions durant els temps morts del partit, convertint el partit en un espectacle que a més brindarà a alguns dels aficionats presents, l'oportunitat d'emportar-se distints regals, a més de disfrutar de l'actuació del seu equip.


TAGS: