Declaracions Jaume Ponsarnau prèvia Real Madrid- Valencia Basket

07/05/2021

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau, assenyalava que l'enfrontament del diumenge en la pista del Real Madrid “és un partit per a recordar el gran nivell que té la Liga Endesa. Juguem contra el millor equip de la acb en estos moments, que està fent unes marques d'admirar, a nivell de victòries i amb només una derrota. És un equip que està mostrant un gran nivell competitiu i especialment amb el mèrit de fer-ho jugant també l'Eurolliga. Han jugat una gran sèrie de Playoff davant Anadolu Efes Istanbul i això és prova que són un equip guanyador, molt competitiu i que de ben segur el diumenge voldrà guanyar el partit entre altres coses per a voler continuar fent una marca molt bona”.

 

El tècnic taronja lloa la capacitat d'adaptació de l'equip blanc i reconeix que “este és un Madrid amb molts registres. Per a preparar-nos contra quin Madrid ens enfrontarem hi ha moltes possibilitats. Des de la incorporació de Poirier, que és un jugador que tindrà impacte, volen que ho tinga i ho tindrà segur, fins a eixe dibuix en el qual juguen sense Tavares en el qual et poden fer zones, canvis, molta velocitat i agressivitat. El Madrid campió dels últims anys era previsible en el seu plantejament encara que evidentment era molt difícil jugar contra eixe dibuix. Ara la gran dificultat és que et pots trobar amb un Madrid que et planteja coses molt diferents, de plantejament de partit i de respostes durant el partit”.

 

Preguntat per l'estat físic de la plantilla després d'una setmana neta d'entrenaments, Ponsarnau no dubte a assenyalar que “estem entrenant amb càrrega i amb intensitat i tenim els problemes típics i hi ha alguns jugadors que tenen molèsties, però res important, està tot el món en un bon moment físic. I estem millorant en este aspecte, perquè una de les coses més importants d'este període en el qual estem podent entrenar és sumar energia. I crec que en els partits, encara que en moments no s'ha vist, en uns altres sí s'ha vist. Dels entrenaments podem traure eixa energia, que després serà decisiva en el que queda de temporada”.

 

L'única absència en la visita al Wizink Center serà la de l'aler Fernando San Emeterio, que seguix amb la recuperació d'un esquinç acromioclavicular en el muscle dret, encara que l'entrenador de Valencia Basket revela que la seua evolució està sent positiva: “Fernando està millor però cal tindre paciència. Ell es troba millor, està treballant bé, però per al diumenge no arriba encara”.


TAGS: