Valencia Basket porta la Cultura de l’Esforç al teu col.legi

07/06/2021

Valencia Basket treballa sempre amb tots els seus equips i activitats davall la filosofia de la Cultura de l'Esforç, una filosofia de la qual porta fent gala molts anys, i de la que s'ha convertit en referent. Els valors de superació, respecte, companyerisme i treball que transmet l'esport, són considerats la via perfecta per a educar jugadors i jugadores tant dins com fora de la pista. Amb eixe objectiu, el Club oferix als col·legis distintes possibilitats per a compartir eixa filosofia, portant-la també a les aules convertida en una experiència única:

 

Tu Cole en L’Alqueria

La major instal·lació de bàsquet d'Europa torna a comptar per al pròxim curs amb el consolidat programa “Tu Cole en L’Alqueria” que pretén acostar la instal·lació de formació als més xicotets de forma diferent i divertida. Una activitat enfocada a xiquets i xiquetes d'entre 6 i 16 anys, que permet conéixer els secrets de la infraestructura i reforça els valors de l'esport a través de la Cultura de l'Esforç. Més de 5500 xiquets ja ho han disfrutat des de la seua creació. Visita guiada, activitat en pista i xarrada de valors, són els punts forts d'una jornada que dura 2:30 hores i es pot realitzar en castellà, valencià o anglés a un preu de 6€ l'alumne. Informació i reserves en tmonzo@alqueriadelbasket.com o a través del 615 557 377.

 

A més, estem de promoció! Reserva amb el programa Tu Cole en L’Alqueria per al pròxim curs escolar abans del 30 de juny i t'aplicarem un descompte de 1€ per alumne, sent perquè el preu 5€ per persona.

 

Basket en el teu cole

El teu centre escolar pot tindre el seu propi equip de bàsquet. L’Alqueria oferix els seus servicis com a centre formador per a portar el bàsquet al teu col·legi. Per a centres d'infantil i primària (edats entre 6 i 12 anys), el servici inclou monitor, material esportiu, equipaciones i gestió d'inscripció, llicències i pagaments. Demana més informació en tmonzo@alqueriadelbasket.com o a través del 615 557 377

 

Coles i Clubs a la Fonteta

El programa “Coles i Clubs a la Fonteta” en la seua desena temporada torna amb el mateix objectiu de sempre: acostar a la comunitat educativa, clubs de bàsquet i col·lectius, el bàsquet d'elit femení i masculí. La difusió dels valors que este desprén, és el principal contingut d'esta activitat paral·lela als partits de màxim nivell. En 9 temporades, més de 55.000 assistents han passat pel programa. Recepció, visita guiada, veure el calfament a peu de pista i fotografia oficial o rebre a l'equip amb un “give me five” són algunes de les possibilitats del programa. Més informació i reserves en imartinez@valenciabasket.com o a través del 615 576 476.

 

A més el Club organitza durant la temporada distints Campus i Escoles per a totes les edats en què millorar les habilitats i divertir-se en espais idíl·lics, en els que es compta amb els millors monitors. També pots sol·licitar informació en tmonzo@alqueriadelbasket.com i a través del 615 557 377.

 

Descarrega ací el dossier informatiu:

https://alqueriabasket.quickconnect.to/d/f/624299675863790483


TAGS: