Última sessió del ‘One Team IX’ de Valencia Basket

07/06/2021

Valencia Basket ha tancat este matí el seu nové projecte ‘One Team’ amb la dècima i última sessió d'entrenament i el lliurament de diplomes als 16 xics i xiques d'entre 13 i 17 anys de l'IES Peset Aleixandre de Paterna que han participat en el programa de Responsabilitat Social Corporativa liderat i impulsat per Euroleague Basketball. Com en tots els projectes anteriors, el Club ha comptat de nou amb el suport de CaixaBank, a través de la Fundació “la Caixa”.

 

Al final de l'últim entrenament, els joves participants van rebre aquest reconeixement a la seua implicació i el seu esforç de mans de la responsable d'Acció Social de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Encarna Alcaide, i del One Team *Manager de València *Basket, Víctor Luengo.

 

El responsable de València Basket per als Projectes One Team, Víctor Luengo, ha subratllat que “estem molt contents d'haver pogut realitzar l'activitat enguany malgrat totes les dificultats de la pandèmia, de completar una activitat més de One Team, de la nostra línia de responsabilitat social corporativa de la EuroLeague i de fer-ho en col·laboració amb la Fundació “la Caixa” i CaixaBank”. “És la que ens espenta i ens ajuda perquè projectes així puguen tirar avant, i estem molt contents que enguany hàgem pogut acabar-ho amb èxit”, ha reconegut.

 

Per part seua, Encarna Alcaide ha assenyalat que “un any més estem encantats de ser ací i de continuar col·laborant amb aquest projecte de València Basket”.


“És un projecte amb el qual col·laborem i amb el qual estem molt satisfets, perquè encaixa perfectament amb els nostres valors i les nostres línies d'ajuda prioritàries com és la infància, aquests col·lectius que, a través de l'esport, amb aquestes activitats que duen a terme tot l'any desenvolupen valors fonamentals per al seu futur”.

 

Al llarg de les deu sessions amb les quals ha comptat aquest ‘One Team IX’, els joves pertanyents de l'IES Peset Aleixandre de Paterna han aprés a través de l'entrenament les regles i els fonaments del bàsquet com a vehicle per a conéixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, per a aprendre a usar l'esport com a fórmula de desenvolupament personal i com un estímul per a canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

TAGS: