Casas, Gil, Ouviña y Carrera entren en la llista de l'Eurobasket

09/06/2021

La Federació Espanyola de Bàsquet ha donat a conéixer aquest matí les 12 jugadores que disputaran l'Eurobasket Women, que se celebrarà a partir de la setmana vinent del 17 al 27 de juny a la Fonteta. En aqueixa llista figuren quatre jugadores del Valencia Basket: Queralt Casas, Laura Gil, Cristina Ouviña i Raquel Carrera. Roberto Hernández, entrenador de L’Alqueria del Basket, formarà part del cos tècnic de Lucas Mondelo.

 

Una gran notícia per al Club, que compta amb una àmplia representació taronja en la convocatòria de la selecció espanyola per a la disputa del torneig europeu. Un fet que reafirma, una vegada més, l'aposta del Valencia Basket pel talent nacional.

 

Aquesta setmana, la Selecció disputarà el seu últim Torneig de preparació a València, on s'enfrontaran el dijous 10 a Turquia, a la Fonteta a les 20.30 hores, i el dissabte a Itàlia, a la mateixa hora. Tots dos partits seran retransmesos en directe per Teledeporte. El dijous 17 l'equip debutarà en l'Eurobasket contra Bieolorrusia. Els altres dos equips amb els quals s'enfrontarà en fase de Grups són Suècia i Eslovàquia.


TAGS: