Presentats els equips 3x3 de Valencia Basket

09/06/2021

Valencia Basket ja té presentats als seus equips masculí i femení de 3x3, que molt prompte començaran a competir de manera oficial. L'acte ha tingut lloc en L’Alqueria del Basket amb representació del Valencia Basket, el seleccionador espanyol de 3x3 Jaume Comas, el patrocinador Midea Frigicoll i el sponsor tècnic Luanvi, a més de les dues plantilles oficials.

 

M.ª Ángeles Vidal, coordinadora de la instal·lació, ha donat el tret d'eixida a l'esdeveniment explicant els orígens del projecte: “Escoltar i aprendre. Hem aprés d'una modalitat que apareix amb molta puixança i hem escoltat el clam de la popularitat d'un esport de carrer i desenfadat. Hem aprés que el 3x3 pot ajudar a formar jugadors en el 5x5, pot aportar valors que servisquen per a qualsevol pota. És un altre públic al qual ens volem dirigir i que no es quede fora d'aquest entorn”.

 

El seleccionador espanyol 3x3 masculí Jaume Comas també ha intervingut aprofitant la concentració en L’Alqueria. “Portem molts anys i hem anat avançant a poc a poc. Agrair que clubs comencen a creure en el 3x3. És una disciplina més que aporta moltes coses. Si tothom té fins ara el 5x5 a un nivell alt, ací podem arribar a moltíssima més gent. Vull felicitar-vos perquè crec que això serà un punt d'inflexió, no sols a València sinó en tota Espanya perquè des de fa anys sou un club referent en bàsquet i això és afegir una peça més”.

 

Juan Rigol, conseller delegat de Midea Frigicoll, patrocinador oficial dels equips -sense el qual seria possible aquest projecte-, ha compartit que per a ells “va ser un honor rebre la trucada del club per a aquesta aventura. Que el Valencia Basket haja decidit apostar per aquesta modalitat és una gran notícia per a l'esport i sobretot per a l'esport base, oferint als jugadors una alternativa a tots els que el vegen com una opció interessant per al futur”.

 

A continuació, s'han presentat els tres equipaments oficials que lluiran tots dos equips en els seus compromisos, com sempre confeccionades per Luanvi, sponsor tècnic. La primera, en color taronja amb tocs blau fosc; la segona, en blava fosc amb tocs taronja; i la tercera, en blava clar amb tocs blau fosc. Els assistents han pogut apreciar-les sobre la pell dels mateixos jugadors que les portaran: Lorena Segura, Claudia Contell, Celia Paunero, Cecilia Aldecoa i Noelia Pariente; i Juanma Robles, Javi Valderrey, Leandro Lima, Dani de la Rúa i Sergio Mendiola.

 

La jugadora Celia Paunero ha expressat en nom del seu equip l'agraïment “als patrocinadors i col·laboradors que han fet possible aquest projecte, a més del Valencia Basket per apostar pel bàsquet femení. Estem molt il·lusionades, amb moltíssimes ganes de començar a compartir”. Juanma Robles ha fet extensible als seus companys aqueixa gratitud: “Gràcies a tots els que han fet això realitat. Ara toca entrenar i deixar al Valencia Basket en els més alt del món del 3x3”.

 

Només van faltar Celia García i Toni Vicens, que van fer acte de presència en la cita de manera telemàtica. A continuació, per a tancar l'esdeveniment, la comitiva s'ha desplaçat a pistes exteriors per a presencial una xicoteta exhibició mixta dels equips. El 3x3 del Valencia Basket tira a caminar i ja és una realitat.


TAGS: