Anna Gómez: “Cada any el Valencia Basket vol un pas més i el donarem”

11/06/2021

La plantilla de l'equip femení del Valencia Basket 2021-22 ja està tancada. Una plantilla que aposta per la continuïtat, el talent nacional i la pedrera de cara a un nou any il·lusionant. La capitana Anna Gómez, que complirà la seua quarta temporada en el Club -el mateix temps que l'equip arriba en la màxima categoria del bàsquet espanyol-, valora el projecte.

 

La continuïtat és una de les claus de l'equip de Rubén Burgos. 10 de 12 jugadores continuen formant part de la plantilla. La base assegura sentir-se “molt contenta. És un equip molt ambiciós, molt competitiu i crec que és molt positiu que seguisquen un any més, que aquest bloc es mantinga. Cada any el Valencia Basket vol un pas més i farem aqueix pas més”.

 

La clau per a aqueix creixement Gómez argumenta que serà que “ens coneixem més, sabem cadascuna el joc que desembolica en la pista, coneixem més la personalitat de cada jugadora i jo crec que això serà molt positiu per a continuar creixent. Crec que a moltes jugadores els queda molt per donar i crec que és molt positiu que seguisquen i que li donen continuïtat a aquest projecte”.

 

El Club ha fet dues incorporacions de cara a la pròxima temporada. L'espanyola Ángela Salvadores i una fitxa per a la pedrera de L’Alqueria del Basket. La capitana opina que “quantes més espanyoles vengen a la lliga femenina més gran fan la lliga. És molt bonic veure que Valencia Basket té tantes espanyoles representades. El planter és el que som. Som una família i és la unió entre el primer equip i L’Alqueria. Jo que vinc des de baix i que ho he viscut l'especial que significa que una jugadora de planter puge al primer equip per a poder representar a totes aqueixes xiquetes és bonic i molt positiu, per a l'equip, per al club i per a tota la família que tenim”.

 

Després de la marxa de María Pina, Gómez ja és la jugadora que més temps porta en la plantilla en actiu. Un fet molt especial per a ella: “Jo vaig créixer amb aquest projecte i el projecte va créixer amb mi. Per a mi és un orgull continuar vestint la camiseta del Valencia Basket, continuar vivint del Valencia Basket, del club, de l'afició i d'aquest projecte tan bonic que estem vivint tant la lliga espanyola com València perquè ens mereixíem tindre un equip de bàsquet femení a aquest nivell”.

 

Sobre la prèvia per a disputar l'Eurolliga, la base admet que “és un premi que ens hem guanyat tant l'afició, com el club, com l'equip que gaudirem molt. Tenim moltes ganes. Crec que és molt positiu per a l'afició i per a nosaltres jugar aqueixa prèvia. Donarem el cent per cent. Vindrà en un moment en el qual l'equip s'està formant, però és un projecte que ve d'un any arrere, llavors estarem ben preparades. Com he dit, l'equip és molt competitiu i tenim moltes ganes de jugar l'Eurolliga”.

 

L'única espina que li queda a l'equip de la passada temporada és no haver pogut gaudir més de l'afició i esperen poder fer-ho la pròxima campanya. Gómez confessa que “quan em diuen que ha sigut un any brillant jo dic que ha sigut brillant perquè hem aconseguit un títol i hem jugat les tres finals de la temporada, que és increïble, però ens ha faltat alguna cosa i això és l'afició. Que les jugadores que s'han quedat i que vénen que puguen gaudir d'aqueix ‘soroll taronja’ serà una cosa espectacular”.


TAGS: