Valencia Basket agraix a la seua Afició el suport durant tota la temporada

11/06/2021

La temporada 2020-21 va concloure anit per a les plantilles professionals del Valencia Basket amb la derrota en el tercer partit de les semifinals de la Liga Endesa del nostre primer equip masculí i el Club desitja agrair a tota la seua Afició el suport que ha mostrat durant tota la campanya, en una temporada en la qual només ha pogut comptar amb la calor i l'alé de la Fonteta de forma reduïda i en moments concrets. Ha sigut la temporada més llarga de la nostra història quant al nombre de partits tant per a l'equip masculí (77 partits) com per a l'equip femení (48 encontres), però ha sigut més complicada si cap al no poder comptar amb el suport de tots els nostres seguidors en la graderia.

 

El Club vol mostrar la seua gratitud per l'increïble ambient que ha mostrat el pavelló en els partits en els quals hem pogut comptar en les graderies amb un nombre limitat d'aficionats, amb totes les garanties sanitàries. Uns seguidors que s'han multiplicat per a impulsar als nostres jugadors i jugadores en els partits decisius que s'han disputat en la recta final de temporada a la Fonteta i ens han ajudat a arribar més lluny. Però també volem agrair el suport que els nostres equips han rebut dels seus seguidors a través de totes les vies possibles en els encontres que hem hagut de jugar a porta tancada o en els partits que han disputat com a visitants.

 

La temporada va acabar ahir per al nostre equip masculí lluitant fins a l'últim moment per tractar de ficar-se en el Playoff Final de la Liga Endesa i després de classificar-se per a la seua huitena semifinal en les últimes deu temporades i aconseguir de nou acabar entre els quatre primers de la competició nacional. Una temporada de rècord amb 19 victòries en la Turkish Airlines EuroLeague no va ser suficient per a entrar en els llocs de Playoff i repetir participació per a la pròxima campanya a través de la via esportiva en la màxima competició continental. A més, els homes de Jaume Ponsarnau es van classificar per a una nova fase final de la Copa del Rei.

 

El fet que quatre de les nostres jugadores estiguen convocades amb la Selecció Espanyola per a l'Eurobasket femení que es disputarà a València a partir de la setmana que ve és el fermall d'or a una magnífica temporada de les nostres xiques. L'equip dirigit per Rubén Burgos va estrenar el seu palmarés amb el títol de l'Eurocup Women assolit a Hongria en imposar-se en la final al Reyer Venezia per 81-82. A més, el nostre equip femení va disputar la final en les seues altres dues competicions principals. En la Liga Femenina Endesa després d'una fase regular quasi perfecta es va classificar per a la final per a acabar caient en el tercer i definitiu partit en la pista del Perfumerías Avenida Salamanca. I prèviament va disputar la final de la Copa de la Reina, caient davant el Spar Girona a la Fonteta. Per al repte de superar la fase prèvia i aconseguir classificar-se per primera vegada per a l'Eurolliga en la temporada 2021-22, la continuïtat d'este bloc campió ha sigut quasi total.

 

Eixe suport no s'ha limitat als equips professionals. El nostre filial masculí va poder notar la calor de l'Afició en la fase d'ascens a LEB Plata celebrada a la Fonteta i va ser un factor decisiu perquè el nostre segon equip s'estrena li temporada que ve en la categoria de bronze del bàsquet espanyol. També el nostre equip júnior tant en la fase prèvia com en la fase final de l'Adidas Next Generation Tournament, que per primera vegada va proclamar al campió de l'Eurolliga júnior a València. També volem agrair la comprensió i la paciència dels pares i familiars dels nostres xiquets i xiquetes de L’Alqueria del Basket, que han continuat apostant per l'esport de la cistella en una temporada complicada.

 

El club vol agrair tot el suport rebut per les institucions, mitjans de comunicació, patrocinadors i directius i especialment al seu mecenes Juan Roig i a Hortensia Herrero pel seu incansable suport.


TAGS: