Mike Tobey i Klemen Prepelic busquen una plaça en els JJ.OO. amb Eslovènia

29/06/2021

Els jugadors taronja comencen en la vesprada de demà, dimecres, amb Eslovènia la seua marxa en el torneig PreOlímpic per aconseguir una plaça en les presents Olimpíades de Tòquio. Aquest campionat es disputarà del 29 de juny al 4 de juliol a Lituània. El guanyador s'adjudicarà una plaça per als Jocs.

 

En aquest cas, Eslovènia està enquadrada al grup B de la seu de Kaunas al costat d'Angola i Polònia. El primer partit que disputaran els nostres jugadors, Tobey i Prepelic, serà davant el combinat angolés en el dia de demà, dimecres, en horari vespertí a les 15.30 hores. El segon partit serà dijous que ve, 1 de juliol, també en horari vespertí a les 15.30 hores. Posteriorment, en un supòsit d'arribar a semifinals, serien el dissabte, 3 de juliol, enfront del primer o segon classificat del grup A (Lituània, Corea i Veneçuela). La hipotètica final es disputaria el diumenge, 4 de juliol, en horari vespertí a les 19.30, davant el guanyador de l'altre aparellament.

 

Aquest campionat es competirà en 4 seus diverses: Sèrbia (Belgrad), Kaunas (Lituània), Split (Croàcia) i Victoria (Canadà). Per tant, el vencedor de cadascuna d'elles, aconseguirà un bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio 2021.


TAGS: