Valencia Basket viatjarà un any més amb les maletes i motxilles de Gabol

30/06/2021

Gabol i Valencia Basket han aconseguit un acord perquè esta empresa es mantinga com a “patrocinador oficial” de l'entitat taronja durant la temporada 2021-22. Gabol ha sigut patrocinador del club de manera ininterrompuda des de 2015, i tornarà a proveir de maletes i motxilles als nostres primers equips en els seus viatges per Espanya i Europa en la pròxima temporada.

 

A més de les motxilles i maletes, Gabol és present en el dia a dia del València Basket amb gran presència en el frontal de la nostra sala de premsa.

 

Jocs de maletes per a aficionats

Gràcies a aquest acord, els aficionats del València Basket podran guanyar jocs de maletes de Gabol en concursos en xarxes socials que tindran lloc aquesta pròxima temporada. Roman atent a les nostres xarxes socials!

 

Sobre Gabol

Gabol és una empresa valenciana especialitzada en el disseny, producció i comercialització de maletes, bosses, carteres i motxilles escolars. El seu origen es remunta a l'any 1965, quan la família Gallego comença a fabricar productes de marroquineria des del seu xicotet taller a Burjassot. Hui dia, són presents en 65 països per tot el món i compten amb més de 1.600 punts de venda a Espanya.


TAGS: