L'equip femení tria els seus dorsals per a la temporada 21-22

13/08/2021

Les jugadores del Valencia Basket ja han triat els seus dorsals per a la temporada 21-22. En un any en què destaca la continuïtat de la plantilla, tot l'equip ha decidit mantindre el seu número de la passada campanya. L'única novetat és la del nou fitxatge Ángela Salvadores que ha triat el #7 per a la seua estrena amb la samarreta taronja.

 

La jugadora nacional anteriorment ha portat de manera habitual el #8 de Bec Allen. En estar aquest ocupat, l'exterior ha optat pel #7, perquè li agraden els números baixos i és el dorsal més pròxim disponible. A més, el #7 ho portava “Pistol” Pete Maravich, base tirador de la NBA durant els anys 70 al qual Salvadors admira.

 

La resta de les jugadores seguiran amb els seus números habituals. La capitana Anna Gómez afrontarà la seua quarta temporada amb el #4, Cristina Ouviña manté el #5, Lorena Segura el #6, Queralt Casas el #9, Leticia Romero el #10, Raquel Carrera el #14, Laura Gil el #15, Celeste Trahan-Davis el #18 i Marie Gülich el #21.

 

Aprofita la promoció de la serigrafia per 6€

Tant si vols ser el primer que es customice la seua samarreta oficial de la temporada 2021-22 amb el número i el nom d'algun dels nous fitxatges com si vols optar per algun dels jugadors i jugadores que segueixen de la passada temporada o donar curs a la teua creativitat posant el que tu vulgues, és el moment d'adquirir el nou equipament amb una promoció de 6€, en comptes de 12€, en la serigrafia.

 

Des del dilluns 16 d'agost fins al diumenge 22 d'agost, pots comprar qualsevol dels models de la nova samarreta de joc de la temporada 2021-22 i personalitzar-la amb nom i número a la meitat de preu (serigrafia completa per 6 euros) tant a les botigues físiques de la Fonteta i L’Alqueria del Basket com a la botiga en línia. No deixes passar aquesta oportunitat!


TAGS: