Bojan Dubljevic, tercer jugador amb 10+ temporades a Valencia Basket

18/08/2021

Bojan Dubljevic ix a entrenar a la Fonteta. Una imatge que s'ha repetit una vegada i una altra des que fitxara per Valencia Basket procedent del Buducnost del seu natal Montenegro. Possiblement ningú esperava, probablement ni tan sols ell mateix, que aquell primer entrenament a la Fonteta al setembre de 2012 era el principi d'una trajectòria que li ha convertit en el tercer jugador de la història que arriba a les deu o més temporades defensant la camiseta del Valencia Basket. El primer estranger que aconseguix semblant xifra.

 

El jugador amb més temporades com taronja, Víctor Luengo, amb 15 campanyes que igualen la xifra del seu dorsal retirat, li observa saltar a la pista en la seua condició de responsable de Relacions Institucionals i amb els Primers Equips de l'entitat taronja. Al costat d'eixes banderoles amb el 15 i l'11 d'un Nacho Rodilla que es va quedar a una temporada de tan selecte club, hi ha un buit guardat per a un 17. Una cosa que ocorrerà quan Rafa Martínez, que va passar 11 temporades defensant els nostres colors, decidisca posar punt final a una carrera que la pròxima campanya li portarà a tornar a jugar amb el Baxi Manresa.

 

Estos dos jugadors són també els únics dos que Bojan Dubljevic té per davant en l'històric de partits amb Valencia Basket. En el cim de la piràmide seguix Luengo amb els seus 643 partits, seguit per Rafa Martínez amb 626. En la semifinal de la Supercopa Endesa davant el Barça, l'actual capità taronja tornarà a posar el comptador en marxa des dels 513 encontres disputats amb la nostra camiseta.

 

Encara que és de natural tímid quan hi ha càmeres davant, Dubljevic no dubta en assenyalar que aconseguir esta fita li fa sentir “molt orgullós, seguisc el meu somni, que és ser ací totes les temporades que puga. Amb tot el que Víctor i Rafa han guanyat ací per a mi significa molt. És part del meu cor i m'emociona molt quan veig estes coses. M'emociona i vull fer més, vull treballar més per a fer les coses el més grans possible”.

 

Dubljevic fa broma amb el fet que Fernando San Emeterio s'haja incorporat al cos tècnic taronja dient que “fa dos o tres mesos jo era el seu capità i ara ell és el meu entrenador”. Encara que prompte es posa seriós per a recalcar que en este inici de pretemporada “entrenem molt dur, hem començat molt bé. Esperem als jugadors que ens falten i després anem al màxim, crec que este pot ser el nostre any”.

 

Abundant en les seues sensacions per a la nova temporada, el capità taronja assenyala que “tenim bons jugadors, tenim bon equip, bon cos tècnic i crec que enguany podem fer un pas més”.


TAGS: