L'equip femení passa les proves mèdiques a l'hospital IMSKE

21/08/2021

El conjunt femení del Valencia Basket ha passat proves mèdiques durant aquesta setmana abans d'iniciar oficialment la pretemporada dilluns que ve. Els reconeixements s'estan duent a terme a l'hospital IMSKE, proveïdor mèdic oficial del Club.

 

Les cinc jugadores de la primera plantilla femenina que iniciaran la pretemporada aquest dilluns han passat ja les tradicionals revisions mèdiques. Anna Gómez, Lorena Segura, Leticia Romero i Marie Gülich van ser les primeres a passar-les. La nova incorporació Ángela Salvadores ha sigut l'última a fer-ho, llista per a sumar-se a l'equip en els primers entrenaments. La resta de les jugadores -Gil, Ouviña, Casas, Carrera, Allen i Trahan-Davis- aniran passant-les a mesura que vagen arribant abans d'unir-se a la resta del grup.

 

Els reconeixements mèdics que passen els jugadors en la Unitat de Medicina Esportiva de l'Hospital IMSKE comprenen una sèrie de mesuraments analítics, funcionals, de rendiment esportiu i proves d'esforç, així com un reconeixement mèdic complet i valoració antropomètrica i nutricional per a detectar factors de risc en el jugador sobre els quals poder treballar per a previndre l'aparició de possibles lesions i optimitzar el seu rendiment.

 

El reconeixement mèdic comença amb l'elaboració d'una minuciosa història clínica que se centra en antecedents familiars i personals de possible cardiopatia, símptomes d'índole cardiovascular i una exploració física detallada. Posteriorment, es realitza un electrocardiograma en repòs, una ecocardiograma i una prova d'esforç amb consum de gasos (ergoespirometria).


TAGS: