Valencia Basket renova per a dues temporades més la seua col·laboració amb Podoactiva

23/08/2021

Valencia Basket i Podoactiva han ampliat per a dues temporades més l'acord de col·laboració que unix a les dues parts, pel qual l'empresa líder de podologia i biomecànica es mantindrà com a proveïdor oficial del Club com a mínim fins al final de la temporada 2022-23. Esta companyia aragonesa continuarà cuidant la salut dels peus i la trepitjada dels jugadors i jugadores dels equips masculí i femení, així com dels xics i xiques del planter que entrenen en L’Alqueria del Basket.

 

En virtut d'este acord, els components de les plantilles professionals del Valencia Basket disposaran dels més avançats serveis de podologia i biomecànica amb les últimes tecnologies patentades per la companyia líder en el sector, com les plantilles personalitzades, els estudis biomecànics, tractaments en clínica o productes com a màscares facials protectores, dissenyades mitjançant un escaneig en 4D del rostre i fabricades amb tecnologies pròpies per Younext, filial de biotecnologia de Podoactiva.

 

En esta primera setmana d'entrenaments, els jugadors de la primera plantilla masculina es van sotmetre en L’Alqueria del Basket als estudis biomecànics, realitzats per Jairo Casal, responsable de Podoactiva València i coordinats pel Dr. Sergio Calvache, el nou metge de l'equip masculí. El primer equip femení es sotmetrà al mateix estudi esta mateixa setmana.

 

Jairo Casal ha volgut destacar la importància per a Podoactiva de treballar amb “un club de la dimensió esportiva i social que té el Valencia Basket. La col·laboració està totalment consolidada i estem molt orgullosos d'ajudar els equips del club a mantindre la competitivitat al màxim nivell”.

 

Per part seua, el doctor Sergio Calvache destacava que “l'estudi de la trepitjada ens permet anticipar-nos i previndre lesions. Es valora si és pronador o supí i això ens permet fer recomanacions quant al calçat. I detectar de manera immediata si el jugador patix alguna lesió o alguna patologia infecciosa”.

 

Avantatges per a tota la Família Taronja

Però esta unió entre Valencia Basket i Podoactiva no sols beneficia a les plantilles professionals. Els equips del planter, familiars, empleats i abonats del club que podran continuar gaudint d'avantatges i descomptes en els serveis d'esta empresa, amb la Clínica Podoactiva València-Institut Valencià del Peu com a centre de referència.


TAGS: