El Valencia Basket femení arranca la pretemporada

23/08/2021

L'equip femení del Valencia Basket ja treballa de manera conjunta oficialment. Després d'una setmana en la qual van passar revisions mèdiques i algunes de les jugadores van treballar individualment i en grups xicotets, hui les de Rubén Burgos comencen a ple rendiment.

 

El tret d'eixida l'ha dut a terme part de la plantilla professional composta per Anna Gómez, Marie Gülich, Lorena Segura i Leticia Romero, al costat de la incorporació Ángela Salvadores. La resta del grup el formen les jugadores del júnior Marina Hernández i Noa Djiu i de l'equip vinculat NB Paterna (LF Challenge) Paula García, Aitana Blasco, Inja Butina, Itziar Germán i Emily Kalenik. Claudia Contell i Elba Garfella s'incorporaran pròximament.

 

Les olímpiques Cristina Ouviña, Queralt Casas, Raquel Carrera i Laura Gil i Celeste Trahan-Davis s'uniran a l'equip la setmana que ve. Per part seua, la incorporació de Bec Allen, actualment competint en la WNBA amb Nova York Liberty, serà més endavant.

 

El conjunt que dirigeix Rubén Burgos arranca aquesta pretemporada alternant sessions matinals i vespertines, amb alguna doble sessió inclosa, en vistes a dos grans reptes el mes de setembre: la Supercopa LF Endesa a Tenerife (18-19) i la prèvia de l'Eurolliga en Schio, Itàlia (21-23). Per a preparar aquestes cites, Valencia Basket tindrà tres partits de pretemporada. El primer, el dissabte 4 de setembre a les 19h a Tarragona enfront de Cadi La Seu, el segon serà el partit de presentació a la Fonteta davant el Polkowice Basket el dimarts 7 de setembre a les 18h i l'últim se celebrarà a Terol el diumenge 12 de setembre contra Casademont Zaragoza a les 12:30h.


TAGS: