Segura: “Amb il·lusió de demostrar el treball que he fet”

24/08/2021

Valencia Basket ha començat oficialment la pretemporada, encara que de moment només compta amb cinc jugadores professionals en els entrenaments. Lorena Segura és una d'elles i complirà la seua segona campanya com a membre de la primera plantilla, però a la seua esquena porta tota una vida de formació en la pedrera taronja. L’exterior ha completat un estiu de molta faena individual, amb estrena en la modalitat del 3x3 amb el nou equip del Valencia Basket, i està preparada per a afrontar els nous reptes que arriben per al conjunt de Rubén Burgos.

 

Sobre la seua experiència amb el 3x3, que va culminar amb la participació de l'equip en el torneig que es va celebrar en L’Alqueria del Basket, Segura afirma que “m'ha agradat la dinàmica d'aquest esport i m'ha vingut bé per a agafar ritme de competició i tindre sensacions de cara a aquesta nova temporada”.

 

Un torneig que van guanyar i que els va donar el bitllet per al Red Bull Half Court de Moscou: “El nostre objectiu era guanyar el torneig en L’Alqueria i estem molt contentes perquè ho hem aconseguit. Moltes ganes d'anar a Moscou, però crec que amb la situació que tinc en l'equip no em deixarà anar. Estic segura que les meues companyes faran un treball increïble i estic molt contenta per elles, que gaudisquen d'aqueixa experiència al màxim perquè segur que serà inoblidable”.

 

Eixa experiència amb el 3x3 ha sigut només una part de tot el treball que ha fet la valenciana aquest estiu per a continuar millorant. Segura explica que “el club ha apostat per mi. Jo volia retornar eixa aposta que han fet i treballar i posar-me al nivell que he d'estar per a poder entrar en rotació amb l'equip. M'ho he pres amb motivació, amb ganes i treballant per a aconseguir uns objectius que crec que he anat complint a poc a poc. Amb molta il·lusió que comence la temporada i anar demostrant el treball que he fet”.

 

La jugadora admet que el 3x3 li ha aportat coses que l'ajudaran a fer un pas més aquesta temporada en el 5x5: “M'ha donat eixe ritme de competició que potser em faltava un poc i m'ha ajudat a guanyar confiança en mi mateixa. També una cosa molt bona del 3x3 és que t'ajuda a no preocupar-te per la fallada perquè és un joc molt ràpid i al final cada 12 segons has de fer un tir. A més de guanyar duresa en el joc perquè el 3x3 és molt físic”.

 

Tindre ja eixe ritme competitiu des del principi, tant de l'exterior com de moltes de les seues companyes, suposarà una espenta de cara a un començament de campanya d'alt voltatge. Segura recorda que “serà una temporada molt exigent. Des de l'inici és molt dur amb la Supercopa, la prèvia de l'Eurolliga i els primers partits de lliga que són enfrontaments durs. Crec que l'equip estarà preparat. Totes vénen de fer un estiu exigent amb la selecció o pel seu compte i tenim alguna cosa bestiar que és que l'equip és pràcticament igual al de l'any passat, llavors ja ens coneixem i segur que ens adaptem ràpid”.

 

“Afronte aquesta temporada amb molta il·lusió i amb confiança del treball que he fet aquest estiu. Vull que siga una temporada en la qual estiga segura de mi mateixa, aprofitar totes les oportunitats que em donaran i amb els meus objectius personals anar complint-los a poc a poc i continuar treballant”, conclou la canterana taronja.


TAGS: