Valencia Basket obri el divendres 27 el període de millora d'abonaments

25/08/2021

El període de renovació de passes de temporada del Valencia Basket dins de la campanya “Mai perdrem els nostres arrels” va concloure el diumenge amb el 87% dels posseïdors d'abonaments globals (al voltant de 6.700) allargant el seu compromís amb els nostres equips professionals, així com amb prop de 400 abonaments femenins renovats per a la temporada 2021-22. Les persones que han renovat el seu abonament global comptaran amb tres dies, que començaran el divendres 27 d'agost a les 9:00 hores, per a poder realitzar en línia la millora de la seua localitat entre els seients que han quedat disponibles. A partir del dilluns 30 d'agost a les 9:30 hores, es posaran a la venda la resta d'abonaments lliures.

 

Valencia Basket vol agrair a la seua afició esta mostra de fidelitat en un moment tan complicat, malgrat la incertesa sobre la data en la qual la Fonteta podrà albergar de nou a tots els nostres abonats. El Club considera esta dada com molt positiva, en estar molt pròxima als percentatges de renovació de temporades anteriors, prèvies a la limitació de l'aforament en els espectacles esportius.

 

Cal recordar als abonats que el cobrament de les mensualitats del seu passe de temporada no es realitzarà fins que es donen les condicions suficients d'aforament per a la pròxima campanya. Si l'aforament no permet l'entrada de tots els abonats, el passe tornarà a quedar “congelat”, tornant al procediment de venda d'entrades de la temporada 2020-21, amb terminis i preus preferencials per a aquells que hagen fet efectiu el seu desig de seguir com a abonats en la temporada 2021-22.

 

El divendres comença el termini de millora

Els aficionats que hagen renovat la seua condició d'abonat disposaran de tres dies per a millorar les seues localitats triant algun dels seients que han quedat disponibles. Eixe període començarà el divendres 27 d'agost a les 9.00 hores i que acabarà el dilluns 30 d'agost a la mateixa hora.

 

El procés de millora de seient es podrà realitzar de forma exclusivament en línia a través de la zona personal de la nostra pàgina web. Els passos a seguir són els següents:

 

1.- Accedix a la teua Zona Personal

https://valenciabasket.koobin.com/index.php?action=PU_zona_personal

-       Si has oblidat la teua contrasenya, clica en:

¿Has olvidado la contraseña? Recuperar

-       Si no tens accés a la teua Zona Personal, posa't en contacte amb recepcion@valenciabasket.com o imartinez@valenciabasket.com

 

2.- Clica en Zona Abonos

3.- Visualitza el llistat de Abonaments Vigents

4.- Clica en Gestions (en la part dreta de cada abonament)

5.- Clica en Millorar Abonament

6.- Clica en Cambiar Abonament

7.- Accedix a la zona-sector que més t'interesse i selecciona localitat

8.- Finalment, accepta termes i condicions

 

I des del dilluns, venda lliure de passes de temporada

Després que els abonats hagen exercit la seua opció preferencial per a millorar les seues localitats, a partir del dilluns 30 d'agost a les 09:30 hores es posaran a la disposició del públic en general els abonaments globals i abonaments femenins que queden disponibles per a la temporada 2021-22.

 

1.- Compra En línia

Els interesats en adquirir nous abonaments hauran d'accedir al següent link per a adquirir tant Abonaments Globals com Abonaments Femenins:

https://valenciabasket.koobin.com/index.php?action=PU_abonados

 

Una vegada seleccionat el tipus d'Abonament, per a procedir a la compra, és necessari accedir al Zona Personal, en el cas de tindre-la, o crear una fitxa en el següent link:¿No tens compte? Regístra’t

 

2.- Compra Presencial

També pots demanar una cita prèvia per a ser atés en les oficines de la Fonteta al telèfon 96.395.70.84. (Esta mesura és necessària per la situació sanitària actual).

 

Per a qualsevol dubte queden a disposició els mails abans esmentats i el telèfon 96.395.70.84


TAGS: