Jaime Pradilla: “Mostrant que volem jugar amb molt de ritme i energia”

28/08/2021

Un dels protagonistes de l’encontre d'ahir a Terol va ser l'ala-pivot Jaime Pradilla. L'interior aragonés assenyalava després del compromís que l'equip li havia donat “bones sensacions en el primer partit, al final portàvem dues setmanes de preparació. No estàvem tots, hi ha hagut xavals del planter, del LEB Plata, que han pujat a ajudar-nos. Al final era el primer partit, li hem posat molta energia i la veritat és que crec que hem donat molt bones sensacions”.

 

Pradilla va ser titular, va acabar el xoc amb 8 punts i 5 rebots i va protagonitzar una excel·lent posada en escena. El propi jugador taronja reconeixia que “arribe en un estat de forma bastant bo, perquè havia anat amb la selecció. M'he sentit molt bé en pretemporada i hui sent el primer partit he pogut demostrar-ho”

 

En un encontre marcat per les cinc absències de jugadors professionals, van ser també cinc els jugadors del filial que van completar convocatòria. Guillem Ferrando, Millán Jiménez, Gonzalo Bressan, Rafael Vila i Alejandro Bellver van aportar entre tots 24 punts i 6 rebots al triomf taronja. La presència d'estos jugadors és en opinió de Pradilla “una molt bona notícia per a nosaltres, perquè ens han estat ajudant, per al Club i sobretot per a ells. La veritat és que els cinc estan entrenant des del primer dia amb nosaltres, ens estan ajudant molt a entrenar i hui s'ha demostrat i ho han fet genial”

 

L'equip taronja disposarà este cap de setmana de descans després de completar les dues primeres setmanes d'entrenament, que l'ala-pivot aragonés no dubte a assenyalar que “estan sent dures, però la veritat que molt bé. Peñarroya ens està transmetent molta energia, al final és el que ell vol, que juguem amb molt de ritme, amb molta energia i que hi haja molt bon ambient”.

 

Sobre el seu objectiu personal per a esta temporada, Pradilla assenyala que espera “continuar creixent i continuar ajudant a l'equip en tot el que puga però sobretot continuar creixent. Perquè si jo continue creixent podré ajudar encara més a l'equip”.


TAGS: