Obert el termini per a la venda d'Abonaments Globals i Femenins lliures

29/08/2021

Valencia Basket ha posat a la venda des de les 9:30 hores de hui dilluns 30 d'agost els Abonaments Globals i els Abonaments Femenins per a la temporada 2021-22 que han quedat disponibles una vegada ha acabat el període de renovació i millora per als abonats de la passada campanya. La compra es podrà realitzar tant de manera en línia com de manera presencial, sol·licitant en aquest segon case cita prèvia en el telèfon 96.395.70.84.

 

Cal recordar als abonats que el cobrament de les mensualitats del seu passe de temporada no es realitzarà fins que es donen les condicions suficients d'aforament per a la pròxima campanya. Si l'aforament no permet l'entrada de tots els abonats, el passe tornarà a quedar “congelat”, tornant al procediment de venda d'entrades de la temporada 2020-21, amb terminis i preus preferencials per a aquells que hagen fet efectiu el seu desig de seguir com a abonats en la temporada 2021-22.

 

Mètodes de compra

 

1.- Compra En línia

Els interesats en adquirir nous abonaments hauran d'accedir al següent link per a adquirir tant Abonaments Globals com Abonaments Femenins:

https://valenciabasket.koobin.com/index.php?action=PU_abonados

 

Una vegada seleccionat el tipus d'Abonament, per a procedir a la compra, és necessari accedir al Zona Personal, en el cas de tindre-la, o crear una fitxa en el següent link:¿No tens compte? Regístra’t

 

2.- Compra Presencial

També pots demanar una cita prèvia per a ser atés en les oficines de la Fonteta al telèfon 96.395.70.84. (Esta mesura és necessària per la situació sanitària actual).

 

Per a qualsevol dubte queden a disposició els mails abans esmentats i el telèfon 96.395.70.84


Tots els detalls sobre la campanya d'abonaments d'aquesta temporada, els tens a l'abast d'un clic en este enllaç.


TAGS: