Casas: “És un honor ser segona capitana del Valencia Basket”

31/08/2021

La plantilla del Valencia Basket ja entrena quasi al complet mancant la incorporació de Bec Allen quan finalitze la seua participació en la WNBA. Aquest dilluns es van sumar a l'equip Celeste Trahan-Davis i les quatre olímpiques Cristina Ouviña, Laura Gil, Raquel Carrera i Queralt Casas. La jugadora catalana compleix la seua tercera temporada en el club, convertint-se així en una de les veteranes de l'equip i, a més, el fa com a segona capitana.

 

L'escorta arriba després d'un estiu en el qual va participar amb la selecció espanyola en l'Eurobasket Women de València i en els JJOO de Tòquio: “Ha sigut un estiu molt intens i també alhora bastant dur perquè crec que ni jo ni cap de les meues companyes estàvem acostumades a tindre tres mesos sense parar. La veritat és que si els resultats hagueren acompanyat igual t'ho prens d'una altra manera. Ara això ha passat, mirarem cap avant i intentem oblidar, encara que ha sigut una experiència molt bona. Per exemple, la de Tòquio desitjava viure-la, la veritat és que m'emporte molt bon record”.

 

Casas admet que el descans ha sigut breu però suficient per a afrontar amb forces la nova temporada: “Hem estat poquet, crec que no han sigut ni dues setmanes, però he carregat les piles al màxim. Mòbil apagat, en la Costa Brava amb la meua família i ‘reset’ total. Ha sigut curt, però intens per a descansar i vindre ací amb més ganes”.

 

Encara que el temps de preparació per a la Supercopa LF Endesa i la fase prèvia de l'Eurolliga no serà molt llarg, la nacional explica que prefereix “pretemporada curta, amb partits, ràpid. Però les que hem estat aquest estiu en seleccions, com hem tingut poc temps per a descansar, venim en forma i la resta han estat entrenant a les seues cases. El que té de bo el nostre equip és que és pràcticament el mateix que la temporada passada. Espere que aquest principi de temporada tinguem aqueix avantatge que ja ens coneixem, encara que cadascuna ve de la seua selecció i pot costar una mica”.

 

L'equip anirà amb ambició als dos primers reptes de la temporada 21-22 que arriben el mes de setembre: “Els objectius clars són aquests dos, tant de bo puguem jugar l'Eurolliga i guanyar la Supercopa, que és el que volem”.

 

Aquesta serà la tercera temporada per a Casas. Ja és una veterana en l'equip, només igualada per Leticia Romero i superada per la capitana Anna Gómez amb quatre campanyes. L'any passat la catalana va ser tercera capitana i aquesta temporada puja un escaló com a segona, després de la marxa de María Pina: “És un honor ser segona capitana del Valencia Basket. A veure si guanyem algun títol i la capitana Anna em deixa alçar la Copa. És un honor i una responsabilitat, evidentment, però estic molt feliç”.


TAGS: