Herbolario Navarro prolonga una temporada més el seu compromís amb Valencia Basket

01/09/2021

Herbolario Navarro seguirà lligat a Valencia Basket després de l'acord rubricat pel Club amb esta empresa valenciana perquè es mantinga com a patrocinador oficial per a la temporada 2021-22. D'esta manera, Herbolario Navarro continuarà cuidant durant esta campanya de la salut dels nostres jugadors i jugadores amb els seus productes multivitamínics i suplements nutricionals. Una relació que va començar fa més d'una dècada.

 

Com a patrocinador taronja, Herbolario Navarro tindrà presència en els partits tant masculins com femenins en diferents suports. La seua presència visual en el pavelló es repartirà a la Fonteta entre la publicitat estàtica, les pantalles LED i la web oficial del Club, a més de tematitzar amb el seu logotip l'accés al túnel de vestuaris de la Fonteta.

 

Sobre Herbolario Navarro

Herbolario Navarro comença la seua marxa en el sector de la herbodietética i productes naturals fa quasi 250 anys, en 1771, i ha anat evolucionant amb el pas dels anys per a adaptar la herbodietètica i els productes naturals a les necessitats de cada temps. Encara que l'empresa té una clara vocació familiar, des de la data de la seua fundació fins a l'actualitat, l'activitat s'ha anat transmetent de pares a fills consolidant al mateix temps la companyia i donant-li el reconeixement del qual hui gaudix la marca, amb botigues al llarg de tota la Comunitat Valenciana i molts altres punts d'Espanya. I havent-se convertit en una empresa referent en l'alimentació, nutrició i dietètica amb productes naturals, la cosmètica natural i els productes de neteja i per a la llar ecològics.


TAGS: