Víctor Claver: “Tenia ganes de posar-me la camiseta de Valencia Basket una altra vegada”

01/09/2021

Víctor Claver va saltar ahir a la pista del pavelló municipal de Salou per a tornar a enfundar-se l'elàstica taronja més de nou anys després. En concret 3378 dies després, l'aler valencià tornava a jugar amb Valencia Basket i assenyalava que “les meues sensacions han sigut bones, porte només una setmana amb l'equip però sembla que siga més. El ritme que estem tenint entrenant i en els dos partits que hem jugat està sent bo i això també ajuda. Tenia ganes de posar-me la camiseta de Valencia Basket una altra vegada”.

 

Després de dos partits de preparació, Claver assenyala que “anar construint una identitat és important, sobretot ara, després treballarem més detalls. Però ara l'important és fer bé els conceptes que estem entrenant, assimilar-los bé i que el joc siga fluid, que jo crec que tenim jugadors amb molt de talent que poden explotar eixe joc i que a poc a poc l'anirem fent millor”.

 

Sobre les seues sensacions personals en el seu primer amistós, l'aler taronja recalcava que “no he tingut molt de temps de parar des dels Jocs Olímpics però em trobe bé. Amb els entrenaments que estem fent tot és fàcil i tot és bastant fluid i això m'ajuda a mi i a la meua manera de jugar. Ara cal anar corregint detalls però la base crec que l'estem formant bé”

 

Claver va estar acompanyat en la convocatòria del partit d'ahir per cinc jugadors del filial de LEB Plata, a més del paper destacat d'un altre jugador format en L’Alqueria del Basket com Josep Puerto que ja està integrat en la dinàmica de la plantilla professional. Com a jugador format a la casa, l'aler considera que esta situació “és un luxe i és una cosa que hem d'aprofitar i que ells també han d'aprofitar. No sempre es tenen estes oportunitats, no sols ací, sinó en altres llocs. Poder estar fent la pretemporada i tenint minuts en acb és una cosa molt important per a ells per a créixer, perquè agafen confiança i després durant la temporada, si fa falta, que sàpien que són part de l'equip”.


TAGS: