Ángela Salvadores, presentada en la seu de Teika

02/09/2021

L'exterior Ángela Salvadores (1.79, Oviedo, 10/03/1997, 24 anys) ha sigut presentada aquest migdia com a nova jugadora de Valencia Basket per a la pròxima temporada, en un acte s'ha celebrat en la seu de Teika, patrocinador de l'equip femení, en l'Edifici d'Europa de València.

 

L'escorta completa, d'aquesta manera, el seu retorn a Espanya després de diversos anys a l'estranger. Salvadors arriba al Valencia Basket després de dues excel·lents temporades a Itàlia i a Turquia. En la temporada 2019-20 l'exterior va jugar en el Virtus Segafredo Bologna on va fer una mitjana de 17.5 punts, 5.1 rebots i 3.4 assistències per partit. Posteriorment, en la campanya 2020-21 va realitzar de mitjana 19.8 punts, 5.5 rebots, 5 assistències i 16.9 de valoració per trobada amb Besiktas.

 

Després de ser presentada de manera oficial, l'espanyola ha expressat que “estic molt feliç d'estar a València, de tornar a Espanya i formar part d'aquest gran club, que en la part femenina està creixent moltíssim i és d'elit a Europa. Espere que amb treball dur i esforç puguem aconseguir molts èxits per al Club”.

 

Teika, patrocinador de l'esdeveniment

Nicolás Barber, director general de Teika, patrocinador de l'esdeveniment, ha començat el torn d'intervencions per a traslladar el seu agraïment al València Basket “per triar les instal·lacions de Teika per a aquesta presentació. Per a nosaltres és un orgull repetir any rere any donant la benvinguda a jugadores que s'incorporen a aquest projecte taronja”. A continuació, s'ha dirigit a Salvadores per a donar-li la “benvinguda a València, la millor ciutat del món per a practicar bàsquet, i al Club”. Barber, a més, ha posat en valor el ràpid creixement del projecte femení i els seus èxits, així com la labor de l'entitat taronja: “El Valencia Basket és una maquinària perfecta de produir bàsquet, generar riquesa per a València, la Comunitat i Espanya”.

 

Per part seua, el president d'honor de Valencia Basket, Paco Raga, ha volgut “agrair a Teika que ens acompanye com a patrocinador d'aquesta presentació, com ja quasi s'està convertint en tradició, des que van decidir acompanyar-nos en el camí d'impulsar al bàsquet femení. Els èxits que està collint el nostre equip femení estan enganxant cada vegada a més gent, però Teika no sols ens ha acompanyat en aquests últims passos, sinó que va decidir apostar per aquest projecte des dels seus primers passos, i per això és tan especial continuar comptant amb el seu suport ara que estem instal·lats en l'elit”.

 

Salvadores ja és oficialment jugadora del Valencia Basket

Posteriorment Raga ha continuat amb la seua intervenció per a donar la benvinguda a la Família Taronja a Ángela Salvadores: “En categories inferiors de la selecció espanyola, ja va ajudar a aconseguir diversos títols europeus i una plata en el Mundial sub-17 de 2014 on va ser MVP, anotant 40 punts davant els EUA. Després del seu pas pels EUA, tant a Salamanca i Ensino com en el seu periple europeu va deixar mostres de la seua gran capacitat d'anotació, tenint un paper important en Sopron, sent drafteada per la WNBA i liderant a Virtus i Besiktas en les seues dues últimes temporades. Ángela, teníem ganes que tornares a casa, a Espanya, i estic segur que gaudirem molt del teu joc a València”.

 

La jugadora ja té el número 7 en la seua camiseta i es mostra il·lusionada per portar-la: “Estic molt feliç de ser ací i molt agraïda al Valencia Basket per aquesta oportunitat. Lluitarem per tots els títols de totes les competicions que juguem i per a aconseguir-ho se necessita el treball de tots. Jo puc aportar les meues característiques, però es necessita a totes per a poder guanyar.


TAGS: