Preguntes freqüents sobre l'abonament BasketYa!

10/09/2021

Què és l'abonament BasketYa?:

 Un nou abonament que estarà vigent mentre existisquen restriccions i no es permeta accedir a la totalitat dels abonats, i que només podran adquirir els aficionats que hagen renovat el seu abonament o l'hagen adquirit a través de la venda lliure per a la temporada 2021/2022.

 

Quina diferència hi ha entre l'abonament que vaig renovar per a aquesta temporada (global o femení) i l'abonament BasketYa?

L'abonament BasketYa! Ho podran adquirir els abonats i serà vàlid només en el període que duren les restriccions de públic. Quedarà anul·lat en el moment en què es torne a permetre l'assistència al 100%. Es pagarà mensualment només mentre estiga en vigor.

 L'abonament GLOBAL o FEMENÍ que es va renovar o es va adquirir a través de la venda lliure, serà vàlid una vegada que l'aforament permés siga del 100%. I es pagarà proporcionalment als mesos de competició que queden per disputar-se.

 

Quant val el nou abonament BasketYa?

El preu de l'abonament serà el mateix que l'abonament global, és a dir, s'abonaran les mateixes mensualitats que amb l'abonament global de la present temporada, des de 23 euros al mes en Graderia Fons fins a 89,50 en Tribuna Central.

 

Si no compre l'abonament BasketYa he de pagar les mensualitats del meu abonament global o femení?

No, les mensualitats de l'abonament global o femení es començaran a pagar quan es permeta el 100% de l'aforament, al mateix temps que es puga començar a gaudir de l'assistència als partits.

 

Puc comprar un abonament BasketYa En una zona diferent a la que tinc amb el meu abonament global?

 SÍ. Amb l'abonament BasketYa es posen a la venda totes les localitats, ja que el període de validesa del nou abonament no coincidirà amb la validesa de l'abonament global o femení.

 

I quant pagaré si trie una zona diferent a la del meu abonament normal?

 Mentre l'abonament BasketYa estiga en vigor pagaràs l'import corresponent a la mensualitat de la zona en la qual has comprat el nou abonament, i quan desapareguen les restriccions d'aforament tornaràs a la localitat del teu abonament i pagaràs l'import corresponent a aqueixa zona.

 

L'abonament que ja s'ha renovat per a esta temporada queda anul·lat?

 No, l'abonament que s'ha renovat per a aquesta temporada està suspés temporalment, tant el seu ús com el seu pagament, mentre l'aforament permés no siga del 100%.

 

Si no compre l'abonament BASKET JA perd la meua localitat per sempre?

 NO, EN ABSOLUT. L'abonament BasketYa només estarà actiu mentre hi haja restriccions d'aforament, i quedarà anul·lat una vegada que tots els abonats puguen entrar de nou al pavelló, moment en el qual tots tornaran a ocupar la localitat que havien adquirit o renovat amb el seu abonament per a la temporada 21-22.

 

Podré comprar entrades si no compre l'abonament BasketYa mentre hi haja restriccions d'aforament?

 Si es venen tots els abonaments BasketYa no es podran comprar entrades.

 

Si no soc abonat per a la temporada 21-22 puc comprar l'Abonament Basket Ya?

No, l'abonament Basket Ya és únicament per a aquells abonats del València Basket (abonament global o femení) de la temporada 21-22.

 

Hi ha opció d'adquirir abonament BasketYa només per als partits del femení?

No, l'abonament Basket Ya permet l'accés a la totalitat dels partits, masculins o femenins, i serà l'única opció d'abonament mentre les restriccions impedisquen l'entrada a tots els abonats global o femení per a la present temporada.


Quants abonaments pot traure cada abonat?

Tants abonaments com tingues vinculats al teu. Si es tracta d'una unitat familiar, pots adquirir-los a través d'un sol abonament per a tindre seients contigus.

 

En cas de no poder anar a un partit, podré cedir o alliberar el meu abonament?

Sí, en cas de no poder assistir a un partit, podràs alliberar el teu seient perquè un altre aficionat puga adquirir aqueixa entrada i presenciar el partit. El Club notificarà prompte les condicions i la manera de fer-lo.

 

Tinc l'abonament global familiar, es manté aquest descompte per a l'abonament BasketYA?

No, en el basket ja no s'apliquen descomptes, però sí que es mantindran quan tornen a activar-se l'abonament global i femení.

 

L'abonament BasketYa té el seient assignat per als partits tant de xics com de xiques? És el mateix?

En este cas, sí, els abonaments tenen el seient numerat tant per als partits de xics com de xiques, i sí, serà el mateix seient.

 

Quin mapa de la Fonteta ens trobarem el dilluns? Tots els sectors oberts? Seients contigus o amb distància?

Les restriccions actuals d'aforament no permeten obrir tots els sectors del pavelló, per tant s'obriran només alguns d'ells. Entre seients hi haurà la distància que exigeixen les mesures sanitàries actuals.


TAGS: