Declaracions Rubén Burgos pre Supercopa LF Endesa

16/09/2021

Valencia Basket afronta aquest cap de setmana l'inici de les competicions oficials amb la disputa de les semifinals de la Supercopa LF Endesa a Tenerife. El rival taronja serà ni més ni menys que l'amfitrió del torneig. Rubén Burgos i la capitana Anna Gómez valoren com arriba l'equip a la primera oportunitat de títol d'aquesta temporada.

 

El tècnic assegurava que serà “complicat però motivant i il·lusionant també i en eixa línia va la nostra preparació. Ha sigut curta, en diferents fases, amb menys amistosos dels que ens hauria agradat però l'ambició, la il·lusió i la fam que l'equip té ja per a competir, són altes i bones. Intentarem estar en el nivell màxim que podem estar a hores d'ara”.

 

Amb tan poc temps disponible entre la Supercopa i la fase prèvia de l'Eurolliga, Burgos explicava que “preparem el primer partit contra Tenerife, tenim al cap la resta rivals de prèvia d'Eurolliga… però no renunciem a res. No renunciem a lluitar per aqueix primer títol, no renunciem a mesurar-nos top de l'Eurolliga de l'última dècada i intentar arrabassar-los aqueixa plaça. Hem d'anar dia a dia”.

 

Respecte a l'estat físic de l'equip, indicava que “donat el moment de la temporada en el qual ens trobem, el millor que podem tindre. L'última jugadora a introduir-se ha sigut Laura Gil, però ja ha entrenat en normalitat i la vau veure en l'últim amistós”.

 

L'entrenador taronja insistia en l'ambició de l'equip però també la dificultat: “Si en dos partits tens l'oportunitat de portar-te el primer títol nacional, que nosaltres no hem aconseguit cap, estaria molt bé. Sabem que són partits a vida o mort, que el rival té el mateix objectiu que tu i ens ha tocat l'amfitrió, la qual cosa és un plus per a un equip que ve en bona línia i en la seua pista ens el posarà complicat”.

 

La capitana opinava que “és un inici molt il·lusionant en la primera copa de la lliga i després la prèvia de l'Eurolliga. Crec que no hem tingut molt de temps per a començar la temporada com toca, però a l'ésser un grup que no ve de noves això ho facilita. Aquest equip és ambiciós i està preparat”.


TAGS: