Orri seguirà dues temporades més com a patrocinador del Valencia Basket

16/09/2021

Orri Running Committee (ORC) i el Valencia Basket prolongaran per a dues campanyes més la seua relació després de l'acord rubricat pel Club amb esta empresa que es va unir a la família de patrocinadors taronja la passada temporada. Gràcies a esta condició, Orri tindrà presència en els partits tant masculins com femenins en els suports publicitaris habituals com la publicitat estàtica, les pantalles LED i la web oficial del Club. A més, durant els mesos de campanya les plantilles professionals i els participants de campus i escoles podran complementar la seua nutrició amb les mandarines de Orri i es realitzaran diversos sortejos a través de les Xarxes Socials oficials del Club perquè els nostres seguidors també puguen degustar-les.

 

Després de la rúbrica d'este acord, el responsable del departament de Relacions Institucionals i Primers Equips de Valencia Basket Víctor Luengo ha assenyalat que “estem encantats per esta renovació, crec que és un sponsor que ens donarà molt de joc. Espere que esta relació dure moltíssims anys més i continuen junts la mandarina Orri i el color taronja”.

 

Per a Álvaro Peyró, president de ORC, considera que esta renovació “és fruit d'un primer any de treball conjunt en el qual el resultat ha sigut satisfactori i per això hem decidit continuar fent costat al Valencia Basket durant dos anys més. Compartim amb ells els valors de la Cultura de l'Esforç i fins i tot el mateix color, és una satisfacció seguir amb esta relació”.

 

Sobre Orri Running Committee

L'associació Orri Running Committee és una associació sense ànim de lucre composta per més de 480 productors de la varietat de mandarina premium Orri i que té com a objectiu fonamental el Control, Defensa i Promoció de la varietat Orri.

 

La mandarina Orri és una varietat vegetal protegida que destaca per les seues excepcionals qualitats com la facilitat de pelat, el baix contingut en llavors i, per descomptat, el seu extraordinari i inconfusible sabor. A més, compta amb una fantàstica vida útil que permet oferir producte nacional entre els mesos de gener i maig.


TAGS: