Entrades a la venda per al debut en Liga Endesa davant Baskonia

16/09/2021

Valencia Basket posa a la venda des de demà divendres 17 de setembre a les 9:30h i de forma exclusivament en línia, les entrades disponibles per a presenciar el debut de l'equip professional masculí en Liga Endesa davant Baskonia, a les 20:45h.

 

Seguint amb els protocols recomanats per les autoritats sanitàries competents, que permeten un aforament del 40% en el pavelló actualment, el Club posa a la venda les localitats restants per a este partit, després que 2500 abonats hagen adquirit el seu passe BasketYa! per a presenciar tots els partits temporalment, fins que l'aforament permés torne a ser del 100% i es reactiven els abonaments global i femení. Els aficionats que hagen adquirit este abonament, tenen el partit inclòs i no han de fer res més per a poder assistir.

 

Preus

 

Grada

Preu pùblic general

Fons i Grada Lateral

15 euros

Cistella

25 euros

Tribuna Corba/Preferent

30 euros

Tribuna Lateral/Central

50 euros

 

BasketYa! continua en venda

L'abonament BasketYa! continua també a la venda, des de 23 euros al mes, permetent presenciar tots els partits que es juguen a la Fonteta, ja siguen de l'equip masculí o femení. Només el mes d'octubre, per exemple, permetria vore un mínim de 6 enfrontaments, incloent el Real Madrid en Liga Endesa o Lointek Gernika en Liga Femenina Endesa entre altres.

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/

 

En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries per a tots els aficionats

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà l'estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de València Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

•Ús obligatori de mascareta en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en el pavelló.

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club i que vindrà especificat dins de l'entrada comprada.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

 

Totes estes normes són d'obligat compliment per a tots els assistents al pavelló.


TAGS: