Activada l'onzena edició Trofeu a l'Esforç, el guardó que entrega l'Afició Taronja

17/09/2021

Este matí, coincidint amb la roda de premsa de l'entrenador Joan Peñarroya prèvia a l’encontre del dissabte 18 a les 20:45 hores davant el Baskonia, s'ha anunciat que des de la botzina final d'eixe primer partit oficial a la Fonteta de la campanya 2021-22 davant els vitorians estarà activa l'onzena edició del “Trofeu a l'Esforç”, el guardó amb el qual des de la temporada 2011-12 l'Afició Taronja decidix cada any quin jugador i quina jugadora de les seues plantilles professionals representa millor els valors de la Cultura de l'Esforç. Repetint el sistema de les últimes temporades, es premiarà al jugador i a la jugadora de les nostres plantilles professionals que al final de temporada hagen rebut més vots en la web oficial del Valencia Basket.

 

Sam Van Rossom i Anna Gómez, guanyadors de les dues últimes edicions en categoria masculina i femenina, podran defensar el seu títol d'un guardó que presenta algunes novetats interessants. Per exemple, que el comptador de les votacions passarà a ser visible i públic per a poder seguir puntualment quina és la posició dels teus jugadors i jugadores favorites o que compartir el teu vot a través de Twitter et permet entrar en un sorteig per a guanyar l'opció de ser tu el que entregue el Trofeu a l'Esforç al guanyador o la guanyadora d'esta edició.

 

Com votar en el Trofeu a l'Esforç?

Després de cada partit, els aficionats de Valencia Basket podran votar pel jugador o jugadora que en la seua opinió que més s'haja esforçat en la nostra pàgina web oficial. Una vegada allí, en el menú de l'esquerra hauran de desplegar les opcions de l'equip pel qual vullguen votar (siga Equip Masc per als xics o Equip Fem per a les xiques). En els dos casos la tercera opció es diu “Trofeu a l'Esforç” i dirigix a la pàgina de votació.

 

En ella apareixerà el llistat complet de la plantilla. Tria el jugador o jugadora que cregues que més s'ha esforçat i punxa a ‘Enviar votació’ perquè la teua opinió es comptabilitze. Estarà permés un sol vot per usuari i partit. Una vegada finalitze la temporada, el jugador i la jugadora més votats seran els que reben el “Trofeu a l'Esforç”

 

Com participe en el sorteig per a entregar el Trofeu?

Una vegada hages votat pel jugador o jugadora que cregues que més s'ha esforçat en el partit, t'apareixerà l'opció de “Compartix el teu vot en Twitter”. Si ho fas, entraràs de manera automàtica en un sorteig per a ser l'encarregat d'entregar el Trofeu a l'Esforç al guanyador o guanyadora de la temporada 2021-22. Si compartixes el teu vot després d'un partit de l'equip masculí participaràs en el sorteig per a entregar este guardó al més votat entre els nostres xics, mentre que si fas públic el teu vot després d'un partit femení, tindràs l'opció d'entregar-li el Trofeu a l'Esforç a la més votada de les nostres xiques. Al final de la temporada regular de cadascuna de les competicions de lliga s'anunciaran els guanyadors d'este sorteig. Recorda compartir el teu vot després de cadascun dels partits, si ho fas, tindràs més opcions d'aconseguir el premi.

 

Un reconeixement consolidat

El Trofeu que entrega l'Afició Taronja arriba a la seua onzena edició i s'ha convertit ja en un costum consolidat entre els nostres seguidors votar pel jugador que més s'esforça a la conclusió dels partits. Els guanyadors de l'edició 2021-22 uniran el seu nom al dels il·lustres vencedors d'este guardó com Florent Pietrus, Justin Doellman, Romain Sato, Pau Ribas, Bojan Dubljevic, Fernando San Emeterio, Rafa Martínez, Sam Van Rossom i Anna Gómez. Repetiran els guanyadors de les últimes dues edicions, tornarà algun dels que seguixen en el nostre Club i ja el tenen en les seues vitrines o s'inclourà un nom nou en el llistat de guanyadors i guanyadores del “Trofeu a l'Esforç”?

 

Palmarés del Trofeu a l'Esforç

 

Categoria masculina

TEMPORADA

GUANYADOR

2011-12

Florent Pietrus

2012-13

Justin Doellman

2013-14

Romain Sato

2014-15

Pau Ribas

2015-16

Bojan Dubljevic

2016-17

Fernando San Emeterio

2017-18

Rafa Martínez

2018-19

Sam Van Rossom

2020-21

Sam Van Rossom

 

Categoria femenina

TEMPORADA

GUANYADORA

2018-19

Anna Gómez

2020-21

Anna Gómez

 


TAGS: