Entrades a la venda per als partits del diumenge 26 davant UCAM Murcia i IDK Euskotren

21/09/2021

Valencia Basket posa a la venda des de demà dimecres 22 de setembre a les 9:30h i de forma exclusivament en línia, les entrades disponibles per als dos partits que les nostres plantilles professionals disputaran a la Fonteta el diumenge 26 de setembre. Obrirà la jornada el primer equip masculí, que es mesurarà al UCAM Múrcia a les 12:30 hores en partit corresponent a la jornada 3 de la Liga Endesa. Les entrades per a este encontre estaran disponibles des de 10 euros. Posteriorment, les supercampiones d'Espanya obriran la seua participació en la Liga Femenina Endesa rebent al IDK Euskotren en un partit que es jugarà a les 18:00 hores i amb entrades a la venda des de 6 euros.

 

Seguint amb els protocols recomanats per les autoritats sanitàries competents, que permeten un aforament del 40% en el pavelló actualment, el Club posa a la venda les localitats per a estos partits que no han sigut prèviament cobertes pels abonats que ja han adquirit el seu passe BasketYa! per a presenciar tots els partits temporalment, fins que l'aforament permés torne a ser del 100% i es reactiven els abonaments global i femení. Els aficionats que hagen adquirit este abonament, tenen tots dos partits inclosos i no han de fer res més per a poder assistir.

 

Preus davant UCAM Murcia

 

Grada

Preu pùblic general

Fons i Grada Lateral

10 euros

Cistella

20 euros

Tribuna Corba/Preferent

20 euros

Tribuna Lateral/Central

40 euros

 

Preus davant IDK Euskotren

 

Grada

Preu pùblic general

Fons i Grada Lateral

6 euros

Preferent

6 euros

Cistella/Tribuna Corba

15 euros

Tribuna Lateral/Central

15 euros

 

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/. En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra. Si sorgix qualsevol problema durant el procés de compra pots contactar en el 96.395.70.84 o a través del mail recepcion@valenciabasket.com

 

Garanties sanitàries per a tots els aficionats

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà l'estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de València Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

•Ús obligatori de mascareta en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en el pavelló.

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club i que vindrà especificat dins de l'entrada comprada.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

 

Totes estes normes són d'obligat compliment per a tots els assistents al pavelló.


TAGS: