Gesternova manté la seua aposta per Valencia Basket

22/09/2021

Valencia Basket ha arribat a un acord amb Gesternova perquè es mantinga com a patrocinador del club taronja fins al final de la temporada 2021-22. D'esta manera, esta empresa comercialitzadora d'energia estén una col·laboració que va començar l'any 2016 i que es basa en una relació compromesa amb la societat i el medi ambient, amb la idea de continuar col·laborant en grans projectes de futur. Durant eixos cinc anys previs de treball conjunt, Gesternova ha realitzat una important aposta per la igualtat entre els primers equips, acompanyant a l'equip femení en totes les competicions.

 

A més del seu suport a les plantilles professionals, Gesternova demostra el seu compromís amb l'esport col·laborant també amb la Fundació València Bàsquet en el desenvolupament del seu objectiu social per a preservar, difondre i fomentar la formació i la pràctica del bàsquet, principalment de l'esport base i amateur, tant a través dels esportistes com dels entrenadors.

 

Sobre Gesternova Energia

Esta empresa comercialitza exclusivament electricitat d'origen 100% renovable des de l'any 2005, i a més duu a terme l'activitat de representació de mercat per a més de 9.000 productors d'energia fotovoltaica. El Grup Gesternova també està integrat per Amb tu Energia, empresa de solucions d'eficiència energètica a través d'autoconsum, mobilitat i climatització elèctrica.


TAGS: