Declaracions Joan Peñarroya prèvia Baxi Manresa- Valencia Basket

22/09/2021

Abans de l'entrenament vespertí d'este dimecres, l'entrenador de Valencia Basket Joan Peñarroya ha repassat la situació de l'equip abans de viatjar demà per a visitar la pista del Baxi Manresa el divendres 24 de setembre a les 19.00 hores. El tècnic taronja assenyalava que “afrontem esta setmana amb estos dos partits tan seguits en una situació un poc atípica d'haver de jugar el divendres i el diumenge al matí quan ja en el dia de hui hi ha partits d'esta segona jornada. Però ens toca esta situació en un moment en el qual ja sabeu com estem, la qual cosa complica un poc més la preparació. Mancant estos dos entrenaments, crec que amb les idees clares del que ens espera a Manresa, tant pel potencial del rival, que ha demostrat àmpliament guanyant la Lliga Catalana fa un parell de setmanes davant rivals com Morabanc Andorra i FC Barcelona. I a una pista que amb la tornada de la gent es convertix en molt més complicada. Un repte difícil per al qual crec i espere que arribem preparats per a afrontar-ho primer amb una mentalitat forta i dura, i després millorant alguns aspectes del joc en relació amb l'últim partit. Sobretot necessitarem un poc més d'encert del que vam tindre ací en l'últim partit davant Baskonia”.

 

Peñarroya destacava que “anem a un camp que habitualment és molt complicat per l'atmosfera que es genera en el Nou Congost per al rival per a anar a jugar. Ara mateix no hi ha cap pavelló on la gent estiga tan a prop. Això també agrada al jugador, però venint d'on venim, d'un any i escaig sense gent, estes sensacions encara es noten més. És un pavelló fantàstic per a l'equip local i fins i tot que també li agrada als visitants i que es recorda per l'a prop que està l'aficionat del partit”.

 

En una setmana en la qual fins ara només ha pogut treballar amb set jugadors de la primera plantilla, el tècnic taronja reconeixia que “l'únic que té opcions de jugar el partit és Martin Hermannsson, que encara no ha entrenat amb l'equip. Hui intentarà fer algunes coses, però vorem si viatja i esperem que puga ajudar-nos. Vorem amb quin grau de confiança i de minvament, però esperem que puga estar i ajudar-nos en estos moments complicats. Dels altres cap estarà ni el divendres ni el diumenge”.


TAGS: