Declaracions Rubén Burgos pre J1 LF Endesa vs IDK Euskotren

25/09/2021

Valencia Basket posa punt a part a la Supercopa i a la fase prèvia de la EuroLeague Women per a afrontar diumenge que ve la seua estrena en LF Endesa a la Fonteta davant IDK Euskotren. Rubén Burgos valora com arriba l'equip després d'una setmana de viatges.

 

El tècnic admet que “ve tot molt seguit, però tindrem aqueixa oportunitat davant del nostre públic d'oferir-los el primer títol nacional de la nostra secció femenina per al Club i serà tot un orgull poder compartir-lo amb ells. Nosaltres a recuperar-nos i a preparar-nos en un dia per a un nou rival, IDK, sobre el qual tenim alguna informació dels partits de pretemporada, coneixem a jugadores de la seua plantilla i intentarem estar tan bé com siga possible en les nostres coses i en el nostre procés de creixement. Crec que les jugadores són coneixedores de la importància de la competició nacional per a nosaltres, de començar bé la lliga i que això no para. Intentarem donar el cent per cent a la Fonteta, com sempre, per a poder començar amb bon peu la competició”.

 

Respecte a l'anàlisi de l'equip rival, l'entrenador explicava que primer “ens preocupem sobretot de nosaltres, de veure com estarà Queralt Casas -si està apta per a jugar o no-, de veure si les nostres jugadores estan al nivell òptim després d'aquest sobre esforç dels quatre partits en sis dies. Hi ha alguns xicotets ajustos. És una plantilla nova aquesta temporada amb la mateixa entrenadora. El seu estil de joc remena defenses alternatives que a nosaltres sempre ens costa i ens ha posat en problemes, especialment l'última temporada. Tenen un renovat joc interior amb poder físic, amb una exjugadora nostra a la qual desitgem el millor com és Joy Brown. Intentarem imposar el nostre estil de més ritme, més transicions, més verticalitat, enfront del seu que és més de defenses alternatives i en atac estàtic jugar possessions una mica més llargues”.

 

Després d'aqueixos quatre partits en sis dies, i després d'una curta pretemporada, al cos tècnic el preocupa “l'estat físic i el mental, que crec que és molt important. Per al físic els nostres serveis estan al dia en les cures. Plantegem unes sessions per al pròxim partit, tant per a recuperar-nos d'això com per a preparar-nos contra IDK amb les càrregues molt mesurades i que el diumenge puguem oferir un gran espectacle”.


TAGS: