Valencia Basket s'unix un any més a la lluita contra el Càncer

29/09/2021

Fidel a la seua cita anual, una àmplia representació del Valencia Basket ha mostrat la seua imatge solidària en la lluita contra el Càncer acudint en el matí de hui a la taula de colecta contra esta malaltia en la qual Sra. Hortensia Herrero exercia de presidenta de taula.

 

La comitiva ha estat encapçalada pel director general Paco Raga, el president Vicente Solá i el director esportiu Chechu Mulero. Amb el primer equip femení a Girona per a jugar esta vesprada l’encontre de la jornada 2 de la Lliga Femenina Endesa, en este cas han sigut els jugadors del primer equip masculí Bojan Dubljevic, Sam Van Rossom, Víctor Claver, Josep Puerto, Jasiel Rivero i Xabi López-Arostegui, l'entrenador Joan Peñarroya i el delegat Alfonso Castilla els representants de les plantilles professionals del nostre Club en esta visita.

 

Cadascun dels assistents va depositar la seua donació per a ajudar en la batalla contra esta cruel malaltia i han animat als transeünts i als curiosos que s'han acostat a la taula de colecta atrets per la presència dels esportistes al fet que també presten la seua ajuda a esta noble causa. L'acte ha tingut lloc al Carrer Menéndez i Pelayo núm. 35, on s'ha escenificat esta col·laboració tan important per a tots amb una foto de grup.

 

Sra. Hortensia Herrero, presidenta de la mesa, recordava la importància de la col·laboració d'esta iniciativa: “Fa dos anys que no ho hem tingut però som ací per a aportar el nostre granet d'arena. La taula porta 28 anys funcionant i tots els anys els membres del Valencia Basket posen la seua col·laboració”

 

Per part seua, l'aler Víctor Claver, que recuperava el contacte amb esta solidària tradició després del seu retorn al Club este estiu, assenyalava que “tot el que puguem ajudar individualment i com a plantilla sempre és bo. I sobretot conscienciar a la gent, que es pot ajudar al carrer a la investigació i la lluita contra el càncer. És una cosa que hem de tindre molt present”.


TAGS: