València Basket es bolca amb la lluita contra el càncer de mama en les estrenes europees a casa

18/10/2021

Valencia Basket realitzarà accions concretes amb motiu del dia mundial de lluita contra el càncer de mama. Equipament especial europeu, pancartes de suport i pissarres solidàries en cadascun de les dues estrenes com a local en la competició europea, tant masculina com femenina. Tots dos partits començaran amb un posat commemoratiu amb una pancarta en suport de la lluita contra esta malaltia.

 

Estrenarem el tercer equipament… malgrat ser partits a casa

Serà un dia especial ja des del punt de vista de la indumentària, jugant amb un tercer equipament, de color rosa clar, tant en el duel de 7DAYS Eurocup com en el duel d'Eurocup Women. Serà un dia especial, perquè aquesta és un equipament destinat a ser usada lluny de la Fonteta, encara que una ocasió tan especial com aquesta farà que es vista aquest equipament per al duel com a local.

 

Pissarres solidàries

Els entrenadors del Valencia Basket, Joan Peñarroya i Rubén Burgos, lluiran en els partits d'aquesta setmana pissarres especials donades per CoachBoards per a aquesta ocasió tan especial. Aquestes pissarres seran subhastades després dels partits, destinant aquesta recaptació a la investigació contra el càncer de mama.

 

Pinturas Isaval dona suport al #PintaEnRosa

En aquesta estrena en la competició europea comptarem amb el suport de Pinturas Isaval com a patrocinador oficial d'una trobada on tota l'activació girarà al voltant del Dia Internacional del Càncer de Mama. Tots els assistents a la trobada podran recollir a la seua arribada al pavelló uns aplaudidors personalitzats amb temàtica d'aquest dia mundial amb l'etiqueta #Pintaenrosa per a no deixar d'animar durant tot el partit. Es realitzaran concursos en pista amb una camiseta oficial de joc com a regal i es llançaran pilotes a la graderia. A més, com en cada partit, s'activarà el Racó Isaval perquè els xiquets puguen realitzar les seues pròpies pancartes amb cartolines del nostre color corporatiu i aquesta marca tindrà la consideració de patrocinador oficial del partit davant els blancs en totes les publicacions en les Xarxes Socials i en les creativitats de la trobada.


TAGS: