Viu un dissabte per al record amb el dia de VBC en Intersport

19/10/2021

El dissabte 23 no serà un dia qualsevol per als aficionats de Valencia Basket. El Club organitzarà de la mà de Intersport una jornada per al record en la seua seu del Centre Comercial Parc d'Ademuz, plena de sorpreses i activitats per a tots els assistents.

 

Es tracta d'una nova jornada lúdica de matí i vesprada en la qual es gaudirà del bàsquet com mai: Partits d'exhibició 3x3, concursos, possibilitat de jugar per a tots els que assistisquen, descompte del 10% en la venda de productes oficials de València Basket, actuació del grup de ball Bailosophy i moltes sorpreses més.

 

D'11 a 14h i de 17 a 20h, Intersport i València Basket et portaran una activitat única en la qual no hi haurà temps per a l'avorriment en la qual no estaràs sol. Tant jugadors de Pedrera i Escola del Club com la mascota PAM, seran presents al llarg del dia, i a més tindràs l'ocasió de fotografiar-te amb els trofeus de la Supercopa LF Endesa i l'Eurocup Women en una imatge per al record.

 

Regals per a tots

Per si no fos prou, hi haurà regals per als assistents, que si participen en algun dels jocs que es duran a terme, podran obtindre un obsequi de Intersport o València Basket. A més, tots aquells que assistisquen i compartisquen la seua experiència en xarxes socials, entraran en el sorteig d'un equipament complet signat dels equips professionals. Arguments de sobres per a gaudir d'un dissabte diferent molt basqeter i viure l'experiència de València Basket en un nou entorn. No t'ho perdes!


TAGS: