Declaracions Rubén Burgos pre J2 EuroCup Women vs Basket Namur Capitale

19/10/2021

Valencia Basket afronta la segona jornada de la fase de grups de l'EuroCup Women rebent a Basket Namur Capitale, en el qual serà el primer partit europeu del conjunt femení a la Fonteta aquesta temporada. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.

 

El combinat taronja afronta una dura setmana amb tres partits. “Tenim al cap tota la setmana que és exigent física i mentalment, però sobretot amb molta il·lusió. De nou EuroCup a casa amb el nostre públic i el divendres jugar-te un títol també davant de la teua afició és super il·lusionant. Hem de preparar i anar dia a dia perquè crec que els equips vindran a donar el cent per cent contra nosaltres, especialment Namur des del principi. No va poder guanyar en la primera jornada i barallarà totes les seues opcions en el grup d'EuroCup”, indica l'entrenador.

 

Respecte al Basket Namur, primer rival que repeteixen en competició europea, explica que “ha canviat l'equip des que es van enfrontar a nosaltres fa dues temporades i de la passada a aquesta ha canviat d'entrenador. El seleccionador Mestdagh va deixar l'equip i quatre o cinc de les seues jugadores del quintet inicial són noves aquesta temporada. La direcció de Carpreaux serà important, ja que és una jugadora experta a la qual ja ens enfrontarem amb Castors Braine. El seu potencial interior, les seues dues jugadores interiors són versàtils, físiques i crec que ens exigiran bastant en aqueixa línia. Nosaltres estem preparant el partit pensant en les nostres fortaleses, a créixer com a equip i a seguir la bona línia que l'equip ja va demostrar a la Fonteta contra Gernika”.

 

Burgos admet que té a totes les jugadores disponibles, encara que “molèsties hi ha i els serveis mèdics m'informen diàriament. Després de cada sessió hi ha tractaments, hi ha precaució, hi ha diferents ritmes i càrregues per a cada sessió, però crec per al partit tindrem a tota la plantilla apta”.

 

Sobre el paper de la Fonteta en una setmana amb 2/3 a casa, el tècnic destaca que “es va notar des del calfament el dia de Gernika. Ahir mateix teníem la notícia que els abonats també podran vindre al partit de Supercopa d'Europa i és una molt bona notícia. Estem encantats de jugar amb el nostre públic perquè això ens dóna molta més fortalesa”.


TAGS: