Declaracions Joan Peñarroya prèvia Buducnost Voli Podgorica- Valencia Basket

25/10/2021

L'entrenador de Valencia Basket Joan Peñarroya assenyalava en la prèvia del partit del dimecres en la pista del Buducnost Voli Podgorica que “afrontem este segon partit davant un dels rivals cridats a ser importants en la competició, com de fet ho ha sigut en les últimes edicions. Un equip amb jugadors importants, experts, que no des del molt ritme però trauen avantatges des d'eixe coneixement del joc i de la qualitat que tenen. I sempre viatjar a Montenegro és complicat i és una pista en la qual és difícil aconseguir victòries. Un rival dels cridats a ser forts i anem amb ganes i il·lusió de fer un bon partit”.

 

Amb Van Rossom unint-se al comunicat de baixes després d'una xicoteta lesió muscular, el tècnic taronja té en l'horitzó la possibilitat de recuperar a Dubljevic i Prepelic: “Dubi entrenarà hui, igual que Klemen. Dubljevic ve d'estar parat dues setmanes, amb la qual cosa si el turmell respon viatjarà. Klemen veurem com està perquè va jugar el 7 d'agost l'últim partit amb Eslovènia, després va jugar un partit de Supercopa però havia entrenat només 4 o 5 dies, més dos o tres que va entrenar després. I en dos mesos i mig només ha fet això amb l'equip, vorem com el veiem hui”

 

Sobre el seu rival del dimecres, Peñarroya recalca que “ells són un equip amb molta experiència, que s'agarren als partits. Amb dos jugadors en la línia exterior que porten molt el ritme com són Justin Cobbs i Seeley, que ho coneixem bé del bàsquet d'ací. Han fitxat un jugador d'Eurolliga en els últims anys com Micov. És un equip que esperarà el seu moment per a intentar agafar un avantatge i intentar allargar-la fins al final del partit”.


TAGS: