Pamesa Cerámica amplia la seua històrica aposta per la Cultura de l'Esforç

28/10/2021

Pamesa Cerámica i Valencia Basket han aconseguit un acord perquè l'entitat continue patrocinant al Club les dues pròximes temporades, continuant així una històrica relació que troba els seus inicis en 1986, l'any de fundació del Club. D’esta manera Pamesa, que durant molts anys fins i tot va donar nom a l'entitat taronja, es consolida una vegada més no sols com un dels principals col·laboradors del Club, sinó com el sponsor més longeu del panorama baloncestístico nacional, compartint sempre els valors de la Cultura de l'Esforç, i ajudant a transmetre'ls a través d'aquest esport.

 

Esta col·laboració iniciada amb els primers passos del Club, ha ajudat sempre a aconseguir les metes esportives cada temporada i serà de nou un impuls per a continuar lluitant pels objectius els dos pròxims anys. D’esta manera, la marca continuarà tenint visibilitat tant en diferents suports del pavelló i l’Alqueria del Basket com a la roba dels equips professionals i de formació, al marge de dur a terme diferents iniciatives conjuntes. A més, la ferma aposta també pel bàsquet base es reflecteix amb el compromís de l'entitat com a empresa Impulsora de l'Esforç a la casa del bàsquet europeu.

 

Sobre Pamesa Cerámica

Amb 49 anys d'experiència en el sector, Pamesa Cerámica és el primer productor ceràmic europeu i sisé a nivell mundial. La companyia és la matriu del Grup Pamesa amb vocació de lideratge dedicada al disseny, fabricació i comercialització de productes ceràmics que satisfà les necessitats dels seus clients assegurant una excel·lent relació, qualitat, disseny i preu.


TAGS: