Entrades a la venda fins al 21 de novembre

09/11/2021

Després de reactivar els abonaments globals i femenins amb la tornada del 80% de l'aforament al pavelló seguint amb les mesures sanitàries marcades per les autoritats competents, Valencia Basket posa ja a la venda de forma exclusivament en línia entrades per a presenciar els quatre partits que els nostres equips disputaran com a locals la setmana que ve.

 

Obrirà eixa sèrie de quatre partits a casa en cinc dies el primer equip masculí amb el seu enfrontament de la jornada 5 de la 7DAYS Eurocup en el qual es mesurarà al Mincidelice JL Bourg en Bresse francés el dimecres 17 de novembre a les 20:30h amb entrades disponibles des de 10 euros. La següent cita també serà per als homes de Joan Peñarroya, que el dissabte 20 de novembre a les 20.45 hores reben a la Fonteta al Surne Bilbao Basket en una trobada corresponent a la jornada 11 de la Liga Endesa i amb localitats a la venda des de 15 euros.

 

Per al diumenge 21 de novembre al matí doble cita. Primer, a les 12:00h, el filial masculí es mesura en la pista central de L’Alqueria del Basket al Sant Antoni Ibiza Feeling en encontre de la jornada 7 del grup Est de la LEB Plata amb entrades disponibles a un preu únic de 5 euros. I a la Fonteta, el nostre primer equip femení s'enfronta al Casademont Saragossa a les 12:15 hores amb les entrades disponibles a un preu únic de 10 euros.

 

Amb els abonats que han optat per l'opció de “congelar” el seu abonament amb la situació actual d'aforament, i les gestions realitzades pel Club amb els abonaments de patrocinadors, es farà possible que hi haja localitats disponibles a la venda fins a aconseguir l'esmentat aforament de 6.400 persones a la Fonteta en totes estes encontres.

 

Preus primer equip masculí

 

Grada

JL Bourg

Surne Bilbao Basket

Fons i Grada Lateral

10 euros

15 euros

Cistella

20 euros

20 euros

Preferent

25 euros

25 euros

Tribuna Corba

30 euros

30 euros

Tribuna Central i Lateral

50 euros

50 euros

Zona VIP

80 euros

80 euros

 

Preus primer equip femení

 

Grada

Casademont Zaragoza

Asientos no numerados

10 euros

 

Preus filial masculino LEB Plata

 

Grada

Sant Antoni Ibiza Feeling

Asientos no numerados

5 euros

 

Venda online

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/ En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Partits inclosos en l'Abonament global i Femení. Descarrega-ho!

Els aficionats posseïdors de l'abonament global tenen estos partits inclosos en la seua passada. El mateix ocorre amb els partits de l'equip femení i els posseïdors de l'abonament femení. Vos recordem que aquells que no ho hagen fet ja, han de descarregar o sol·licitar el seu abonament per a poder accedir al partit.

 

Seients no numerats en els partits femenins

Amb la tornada dels abonaments globals i femenins, es recorda a tots els aficionats que ho hagen adquirit, que en el cas de les competicions femenines, no hi ha seient assignat, sinó que els llocs es poden ocupar per ordre d'arribada. Les entrades per tant, no són numerades.

 

Garanties sanitàries per a tots els aficionats

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà l'estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Ús obligatori de màscara en tot moment. No estarà permés menjar ni beure mentre s'estiga en la graderia del pavelló.

•L'accés tindrà lloc només per les portes indicades pel Club i vindrà especificat dins de l'entrada comprada.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

 

Totes estes normes són d'obligat compliment per a tots els assistents al pavelló.


TAGS: